Ima kdo izkušnje z As Plus d.o.o.

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
mihovec
Alfa Junior
Alfa Junior

Kupujem avto AlfaRomeo 156SW in me zanima če je kdo ze kupoval pri tem trgovcu in če ima kdo kaj dobrega ali slabega za povedati o njih?

http://www.asplus.si/
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Novo mesto

Moja izkušnja:

šel sem pogledat eno 156ko. Po telefonu je možakarček obljubljal nebesa. Ko smo prišli do avta je bil v groznem stanju, na strehi odrgnine do "belega", ves podrajsan, merilec za lak je ravno sposodil nekomu drugemu, mašina mastna, nobenih papirjev, ponujal je le garancijo 1 mesec na kilometre...ko je uvidel, da nismo čist levi se je samo smejal in venomer ponavljal:"ja, tak avto smo dobil, tak avto pač je"...

Dajal je občutek, da se mu naravnost j*** za nas in da bo pač počakal kakega drugega naivneža...

Zame navaden švercerski lopov...nažalost ne morem drugače rečt za nekoga, ki te po telefonu nategne, ne glede na to, da ga prosiš, da naj pove po resnici, ker si pač daleč in se ti ne ljubi za vsako sranje čez pol slovenije vozit... #-o
Uporabniški avatar
ayrton79
Alfa Member
Alfa Member

Poznam to. Sveto sm si obljubil, da bom pred nakupom naslednjega avta najprej kupil pištolo.
I won't be the one left behind, can'b be king of the world if you're slave to the grind...
Uporabniški avatar
mizarcek
Alfist
Alfist
Kraj: žiri

zdravo

jast sem pred dobre pol leta kupil pr njemu alfo 147 jtd in sem bil kar lepo presenečen k me je lepo sprejel in tud z avtom sem izredn zadovoljen. glede avta me tud ni nategnu k sem mel sabo strokovnjaka za avtomobile oz. mehanika da je pogledu kar je potrebn.
Jast ti povem iz mojih izkušenj kak je blo tukaj.
Velik slabše je v sba grosuplje kjer tud prodaja rabljene avtomobile
Uporabniški avatar
mafko
Alfa Freak
Alfa Freak

Moja alfica tut prihaja iz tm ja. Nevem jst nisem imel nobenih "konfliktov" z njimi. Use se je dalo zmenit, še alkomulator nov mi je plaču.
Alfica dela super (če zanemarim par stvari, sam to pač čist razumem da se obrabijo nekatere stvari). Tko da ni mi žal.
Uporabniški avatar
Alchi
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Novo mesto

hvala bogu da si dobil tako, kot si jo želel...

sej pri men je bil problematičen njegov odnos, ki je bil tak, da bi ga blo treba ene parkrat orenk u p**** sunt
Uporabniški avatar
ayrton79
Alfa Member
Alfa Member

Ma ja, eni se obnašajo, kot da si prišel fehtat....
I won't be the one left behind, can'b be king of the world if you're slave to the grind...
Uporabniški avatar
mizarcek
Alfist
Alfist
Kraj: žiri

Ja pr tem prodajalcu sem bil jast kar zadovoljen. Je čist lepo delu z mano me ni nič zanemarja pa da bi ga mogu prosit da kaj pove.
Sem pa to doživel pri sba grosuplje k sem mogu ga za vsako stvar prosit.
men tud super dela alfa nimam problemov,razen osnovne reči kot jih je treba menjat pr vsakem avtu.
Odgovori
  • Informacija