Če,če,če,če,če.....Stoner je dokazou,kdo je kraljvalentino46 napisal/-a:Prefuku jih je vse, predn je motor zamenu. Škoda da se je vreme spremenu, če ne bi po moje dons zmagu Rossi! Ne vem kako lhk tist šolan inženerji tolk zafukajo da mu dajo motor s sfukanimi premzami! Če nebi blo pri Yamahi tolk tehničnih težav bi bil Rossi brez težav prvak!

jp. ducati.skerž napisal/-a:Če,če,če,če,če.....Stoner je dokazou,kdo je kraljvalentino46 napisal/-a:Prefuku jih je vse, predn je motor zamenu. Škoda da se je vreme spremenu, če ne bi po moje dons zmagu Rossi! Ne vem kako lhk tist šolan inženerji tolk zafukajo da mu dajo motor s sfukanimi premzami! Če nebi blo pri Yamahi tolk tehničnih težav bi bil Rossi brez težav prvak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

to da je KRALJ bo se moral malo zgancev pojestskerž napisal/-a:Če,če,če,če,če.....Stoner je dokazou,kdo je kraljvalentino46 napisal/-a:Prefuku jih je vse, predn je motor zamenu. Škoda da se je vreme spremenu, če ne bi po moje dons zmagu Rossi! Ne vem kako lhk tist šolan inženerji tolk zafukajo da mu dajo motor s sfukanimi premzami! Če nebi blo pri Yamahi tolk tehničnih težav bi bil Rossi brez težav prvak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()