V sport paketu pri 156 so Eibach vzmeti, zato mislim, da ni kaj dosti razmišljat. Verjetno so tud FK pa H&M in Vogtland dobre, ampak če so dobre potem so verjetno cenovno na nivoju Eibacha. Ampak cena vzmeti je samo del predelave - razlika gledano skupaj z delom in homologacijo pa več tako velika. Ko sem se zanimal za svojega, je bla razlika okol 10.000 SIT. To je pa za tak avto popolnoma zanemarljivo!!
Sam sem imel (na 156-ki) zelo slabe izkušnje z enimi jajci, ki sem jih dobil na avtu (imena rajši ne povem), ki so avto znižali za 6 cm in sem stalno drgnu po tleh, lega avta in udobje sta bla pa ravno tam nekje

. Po pol leta sem jih zamnjal z Eibachi s sport paketa (ki jih je en vrgu dol z avta

) in od takrat ni blo več težav. Kasnej sem še enkrat peljal testno JTD-jko z Eibachi in sem bil še bolj zadovoljen. Nikoli nisem peljal s serijskimi vzetmi zato te primerjave ne morem dat.
Če bi rad znižal več kot 3 cm (normalne Eibach vzmeti), potem rabiš še dražje vzmeti, obvezno menjaj amortizerje (npr. Eibach Pro-system), odstrani zaščito motorja... sicer boš sam klel. S čim boš pol drgnu po tleh me pa ne sprašuj

.
Pa še zadnje (popolnoma osebno) mnenje, ki ga lahko preskočiš - 166 je limuzina, zato ji več kot 3cm nižje podvozje ne paše. Če pa iščeš brezkompromisno športnost, si pa ž v osnovi popolnoma falil - oziraj se raje za GTA.
Preden se odličiš za menjavo vzmeti (v splošnem) se posvetuj še s kakim strokovnjakom - Amortizer ima s tem zelo veliko izkušenj (ampak prodaja Eibach).