Ja saj, me čudi, da niso podatki še slabši za MY2008, ker če bi malo preveč lepe pospeške napisali bi cena dosedanjih 159tk in brer padla v brezno. Dejansko po mojem je realno še kakih dodatnih 0,2s tu in tam pričakovat, predvsem pri 3,2 če je izgubil 130kg. Ampak saj verjetno vsi veste kaj bi rekli dosedanjih lastniki 159, če bi bila nova kar pol sekunde hitrejša.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
The story goes that Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass, and that on the day he managed to beat the Alfas, Enzo Ferrari cried like a baby.
Gorkičev, da ti nekje nafehtaj en avto s preko 250+ konji, da boš končno peljal nekaj takšnega in ne boš vedno filozofiral kot kak smrkavec z izkušnjami iz računalniških igric. Pa brez zamere, ker te poznam in vem, da v živo nisi niti približno napačen, samo meni tvoje jamranje glede novih alf tudi gre malo na živce.
Za svojo ceno ponujajo ogromno, po mojem mnenju celo največ.
Res pa se Brera 3.2 ne pelje kot kak GTA ali kak 330Ci, ampak še vedno se pa pelje precej bolje kot kak 320CI za isto ceno. Da o dizajnu sploh ne začenjamo.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.