S svojo alfo imam en problem in da malo opišem vse skupaj. Sem se peljal par dni nazaj po avtocesti in je bla ful prazna in sem alfo malo pritisnil do ene 180. Ko sem se zapeljal čez most in ko so čez avtocesto taki majhni kanali, ko se zapeljem čez enega mi je ful neki počlo, kod da bi nekaj udarilo v podvozje. Zatem se ustavim na odstavnem pasu malo pogledam kolesa in use uredu. Nato speljem, menjalnik delal brez problema pospeševala je tako kot prej, zavore uredu.
Ko pa zavijem z avtoceste in se ustavim na semaforju in je avto laufal na minimumu, mi je cel avto treslo in mi še zmeraj dela tako.
Pregledal sem use nosilce motorja, avspuha pa je use uredu, tresenje pa prihaja iz predela, kjer je kardan pritrjen na motor.
Sploh mi ni jasno kaj bi lahko blo, mogoče kakšen zaganjač. Ta mi pa tudi lepo dela in užiga normalno. Avto pa trese samo ko laufa na minimumu, ko dam malo gasa je use uredu.
Bi mi znau kdo pomagat kaj bi lahko še blo.
tudi kardan sem pogledal, pa je use uredu, nič ni odletelo ali da bi blo kaj narobe sem pa kakšno leto in pol nazaj menjal gume na zglobih kardana use tri in pa v zadnji premi semibloke.
a je možno da bi kardan opletal in kako bi sploh lahko prišlo do tega, ko sem bil pod avtom in gledal sem ga imel prižganega, tam v sredini ko pride kardan pritjen na podvozje, ko je tak ležaj okrogel iz gume, nevem točno kako se reče, se mi zdi da ne gre čisto ravno oz. se malo izmika iz centra "ekscentričnost".
se je pa bolj slišalo iz strani motorja kjer je kardan pritrjen, samo ne morem določit lokacije. če si zunaj avta se sploh ne sliši in ne vidi, v avtu ko sediš pa trese.
aja pa ko sem imel avto dvignjen iz ene strani in ko sem ga vžgal se sploh ni čutilo tresenja, na ravnem pa bolj.
pa še to mi ni jasno kaj bi lahko udarilo, ko se peljem po avtocesti in je avto malo poskočil na kanalih, a bi blo možno da bi kardan kam udaril, da lahko toliko zaniha, meni se zdi nemogoče, da bi ga lahko kaj zvilo ali kako drugače.
kakšni zobci pa kje približno, če lahko malo opišeš da si bom znal bolj predstavljat. pa a je tebi potem ravno tako treslo avto ko si ga imel prižganga na mininmumu?
šraufi kardana so uredu, prav tako vsi nosilci. glede ležaja na kardanu pa kar sem gledal ne gre ravno malo je ekscentričnosti, niti pa nevem ali mora it prav ravno ali lahko malo opleta in za koliko? sem pa govoril z enim mehanikom in je malo probal kako trese in je rekel da prihaja bolj od zadaj, da bi lahko bil problem s kakšnim menjalnikom, kar pa spet nevem ker prestavlja se tako kot prej, sklopka uredu dela, čeprav je proti koncu in jo imam namen zamenjat, se pa že nekaj časa sliši potisni ležaj, kar bom tudi menjal, uglavnem dela pa uredu.
da bi pa kardan kam zadel in bi opletal, pa mi sploh ni jasno kako bi se lahko to zgodilo.
2.5v6 verzija amerika je la moja, sel je po gobe kardanski zglob in sicer mi je na avtocesti pobralo nekaj zobcev na tem kardanskem zglobu,...baje standardna napaka v6 75tk... to je blo pred mnogimi leti...
hmm trenutno mi še ni znano prav nič, gre jutri avto na dvigalo in bom podrobno pregledal vse. tako kot si napisal ne opleta kardan le pri ležaju ima malo hoda.
no ko bom natančneje pregledal javim.
pa opletanje kardana lahko povzroci karkoli od motorja preko sklopke vstrajnika kardana do menjlanika...lokacije skoraj ni mogoce dolocit(kolegu je mehanik reku da ma kardan izven centra, k mu je enako opletal, pa mu je sam svecka na enmu cilindru strajkala in se je to kazal samo v opletanju kardana in ne v tresenju samega motorja)
tiste balansirne ploscice pa bolj uravnavajo notranje sile, ki se pojavljajo(skodljive pa malo manj ocitne-tezje zaznavne)
preglej VSE od motorja do menjalnika pa napisi kok opleta pa pr kerih obratih se umiri(ce se) pa ce se pr visjih obratih spet pojavi tresenje(opletanje)
evo lih prišel iz dvigala, stvar pa je sledeča. tisti gumast ležaj ki pride na kardanu je v zelo slabem stanju in je odtopil od nosilca, kjer je kardan pritrjen na podvozje, je pa ravno tam pri enem šravfu, kjer je kardan pritrjen preko gume na dgrigi del, počil en kos gume. verjetno je takrat ko sem se peljal pri višji hitrosti avto malo poskočil čez kanal in je kardan zaradi tega zadel nosilec kardana. no in v tistem delu nosilca opleta pomojem kar več kot 1cm. tako da bo treba na odpad po drugi kardan, oziroma če bi se lahko kje dobil samo tisti gumijast ležaj, da bi bil nov in bi blo brez problema še za naslednjih kar nekaj km.
aja pa še nekaj kje bi lahko dobil še nove nosilce za motor, da bom še to preventivno menjal.