Moderator: Tehnika moderatorji

Na kakšno osnovi je narejen sprej? Če je na nafti oz olju ti bo hitro pojedlo selene na rokah.rebel156 napisal/-a:spray za mazanje verig motociklov je odličen, ne sme bit pa preveč lepljiv da ne potegne umazanije nase.
Freude Am Fahren
neeee !!! verige imajo gumi x ali z tesnila ki so zelo občutljiva. tako da bo kr taprava zadeva toblack napisal/-a:Na kakšno osnovi je narejen sprej? Če je na nafti oz olju ti bo hitro pojedlo selene na rokah.rebel156 napisal/-a:spray za mazanje verig motociklov je odličen, ne sme bit pa preveč lepljiv da ne potegne umazanije nase.

Meni se tudi to dogaja... pa se sprašujem kaj je krivoopazil da mi zadni del avta na vsakem jašku ali luknji full čudno spodnaša v desno

Post sem prestavil v temo o škripajočem podvozju, predlagam ti, da jo malo preletiš in izvedel boš kar nekaj koristnih informacij.tayron8 napisal/-a:Hey!Tle sem nov.Nekaj me zanima?Kupu sem si alfo 156 SW 1.9 JTD,2003, pa mam en problem.Na voznikovi strani mi skos nekaj škripa ko se vozim.Sliši se podobn tak kot, da bi fedra škripala.Ko zazibam avto na mesto se sliši kar dobro.Zelo nadležno je.Ali kdo ve kaj bi lahko bilo???

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov