REGISTER MOTORNIH VOZIL RS

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor
Kontakt:

Zanima me ali (oz. prepričan sem) obstaja register vseh prijavljenih motornih vozil, predvsem avtomobilov v RS?
Kje se nahaja in ali je možen vpogled vanj, kajti ajz si to razlagam kot npr. pri zemljiški knjigi, kot registru za nempremičnine--zamljišča, kjer je možen vpogled vsakemu.
Skratka, če kdo kaj ve o tem naj kaj doda.... :type:
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

Tukaj so Statistični podatki o vozilih, ki jih izdaja MNZ:

http://www.mnz.si/si/135.php
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

hja zanimiva stran, samo vpašanje register česa točno je to, sicer pa mene zanima bolj register alf v sloveniji....tam pa so same 147, 156, 166, drugih pa ni not kar ne verjamem, torej še ma kdo kak predlog kje dobit če sploh je natančen register alf ki so prijavljene v sloveniji :? :?
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ta register mislim da se da dobit.. drugo je varovano, kot naprimer imena lasntikov in reg. oznake.
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

se drugo ni važno samo typ motor in kje je( uprav. enota)probi zrihtat
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Težka bo.. to naj bi blo tajno kork ejst vem.. čene bi si samo izbral ker avto bi rad za dele pa ga šu ukrast... zarad tega mislm da ne dajajo teh informacij vn.
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

ne ne mislim, da to ni tajno, gre za statistiko ne za prospekt delov :mrgreen:
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Na enih italijanskih straneh sem vidu, da lahko preveriš številko šasije, če je registriran avto.
Slika
Uporabniški avatar
AlfaJTD
Alfa Member
Alfa Member

Jest sem za svojo alfo preveru kar na Avtu Triglav in so mi povedal osnovne stvari o avtu - kdaj je bila uvožena, motor, barvo, kje je bila prodana... kako dolgo evidenco imajo pa ne vem. Prej sem mogu vedet številko šasije in lastnika.

Sigurno je možno na polciji dobit podatke o prejšnjih lastnikih (al pa vsaj število latnikov in trajanje lastništva), kolikokrat je bil avto udeležen v nesrečah...
Odgovori
  • Informacija