Prosim, ne pametovat brez da si ogledaš motor. Konkretno je zaropotala, ni le jermena odtrgalo. En bat je ostal le še kupček spomina na visoke obrate.POHANSIR napisal/-a:nč ni zaropotala. jermen je utrgal.
Mondeo provida je bil, vozil je za mano 1 minuto...guma napisal/-a:Jaz sem se na avtocesti mimo peljal, ko so stali na odstavnem pasu; motorist, rešilec, provida Honda, in 147ka z mastno ritjo. Pogled daleč stran od tega, da bi bil smešen. Sem pa pravilno predvidel; alfi je odprlo motor, motorist je šel čez alfino olje in padel. Ima pa veliko srečo, da nista šla z ženo pod ograjo, ker bi verjetno ostala tam za zmeraj.alro napisal/-a:Naj nekdo premakne to v "Vici"mikko napisal/-a:Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Alfa bi morala kriti škodo, vendar prvo je treba njihovo napako dokazat, potem pa na sodišče iskat pravico!!!!.
Če bi bil sedanji minister, bi jaz že skoraj držal pesti za to![]()
.
Btw, kakor mi je znano ima motorist (res je bivši minister za promet) nekaj modric, žena pa zlomljeno ključnico.
Uroš napisal/-a:kaj pa nori, če bi prilagodil hitrost razmeram na cesti ne bi padel

a-a-a nebo čist res, nedubiš tut 1,8 motorja, zlo mal se jih prodaja... dubiš 1,6 pa kkšnga 1,9 dizla, za druge je pa križ...Dejch napisal/-a:Ce se da v 147 1,8 TS motor, potem ti le-tega mocno priporocam. Ja performanse ne bodo iste, bodo pa podobne, motor pa je vzdrzljiv kot tank. In noben ne bo reku, da je 1,8 motor tezko dobit, ker teh modelov je blo dost in se sigurno najde od kaksne razbite 1,8 motor. 2,0 TS pa se raje izogni in se resi se ene take burleske in ogrozanja svojega zivljenja. TS motorji so zelo vzdrzljivi, ampak 2,0 pac ni in vsaka znamka ma take lapsuse.
mikko napisal/-a:Pozdravljeni!
Ravno zdele se mi je zgodilo, naredim 3 kilometre, cager se mi postavi na 130°C![]()
Imel sem na city, ni šlo preko 3000rpm...
Kaj je lahko narobe ?
Ko sem odprl haubo je delalo ššššš, kot da bi nekaj vrelo, pa še smrdelo je po zažganem :s
Lp, mikko
mikko napisal/-a:Na omenjeni alfi mi pušča olje.
Zdele sem dal avto v garažo in sem to opazil.
Tudi čez ovinek, če je oster in grem hitreje mi napiše Oil pressure low ali nekaj tazga :s
Kaj to pomeni ? Je moja prva alfa in še selespeed povrhu :s
Imam pa narejeni glavni servis, vse je bilo menjano(ker je prejšnjemu lastniku odtrgalo jermen) ...
Avto ima 85k km!
mikko napisal/-a:Koliko olja vam spije 2.0TS Selespeed ?
Meni se zdi da ga full...Mislim, zdej tudi ne tišim več tolk, je bolje, ampak včasih ga je pa kar cuzalo...Pa ne tišim mrzle mašine, šaltam pri 2000rpm zdej, max 2500, ampak se mi zdi da kar veliko spije...Liter olja skori na 2 kestla (mogoče mal pretiravam...). Od septembra pa do sedaj sem kupil že 6l olja :s
mikko napisal/-a:Jaz sem pa pomoje desni ležaj sesul, ker sem na snegu in spodaj bil led v pločnik pribil s 5-10km/h in sedaj mi ropota ko grem v ovinek na levo, in pri višji hitrosti če grem naravnost...Upam, da ni kaj hujšega, avto trese sicer nič, tako da os je pomoje ok..

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov