ja je bil en precej skrajšan Bravo če se ne motim.Ne tvoja je lepšaA si šel potem levo na semaforju, jaz pa naravnost?? Very Happy Pa ena nesreča je bla glih tkrt tm ?
Uglavnm Razz ful maš lep avto Very Happy haha
Itak sta kot dvojčici.
ja je bil en precej skrajšan Bravo če se ne motim.Ne tvoja je lepšaA si šel potem levo na semaforju, jaz pa naravnost?? Very Happy Pa ena nesreča je bla glih tkrt tm ?
Uglavnm Razz ful maš lep avto Very Happy haha
Modra 145 verjetno moja boljša polovicaBobo napisal/-a:Danes zjutraj pred 7:00 uro - malo pred "pekarno" v Idriji "zlata" 156 SW - registrska LJ. Malo za tem med Godovičem in Hotedršico črna 156 SE - registrska KR. In še malo kasneje na odseku Kalce - Planina modra 145 - registrska PO.
Pozdrav vsem, Bobo

S črno 156SW KR registracije sem bil pa jazBobo napisal/-a:Danes zjutraj pred 7:00 uro - malo pred "pekarno" v Idriji "zlata" 156 SW - registrska LJ. Malo za tem med Godovičem in Hotedršico črna 156 SE - registrska KR. In še malo kasneje na odseku Kalce - Planina modra 145 - registrska PO.
Pozdrav vsem, Bobo

Žal ne - s PASSATOMAlfa Dog napisal/-a:S črno 156SW KR registracije sem bil pa jazBobo napisal/-a:Danes zjutraj pred 7:00 uro - malo pred "pekarno" v Idriji "zlata" 156 SW - registrska LJ. Malo za tem med Godovičem in Hotedršico črna 156 SE - registrska KR. In še malo kasneje na odseku Kalce - Planina modra 145 - registrska PO.
Pozdrav vsem, Bobo![]()
A ti si bil z alfo?
WORD!Alfa Dog napisal/-a:Ahahaha, tudi jaz sem včasih po službeni dolžnosti VW-fahrerBobo napisal/-a:
Žal ne - s PASSATOM![]()
LP, Bobo
GhostP napisal/-a:Spet en kup alfic.
- dve "zlati" FL 156 parkirani v Idriji (LJ = @blazz in GO z xenonkami) pred FMR-jem med 9:30 in 12:00
Hellooo vsem
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta