ginek napisal/-a:Kot je že povedano zgoraj, zamenjaj pesta (posledično tudi diske). Će je zamenjava možna ali ne, bi bilo lahko razvidno v ePer katalogu.
Jaz imam obraten problem - rabim zamenjat nazaj na 4x98. Torej menjam pesta 5x98 za 4x98. (originalno je moj avto na 4x98)
Za katero vozilo pa gre?
QV 145... Samo nebi js kr tko menjal, ker so takorekoč novi "racing" diski in ploščice, tko da ... bom pomoje mogu kr 4x100 felgice vzet... Iščem zdj že par dni po forumih in tko, kje bi dobil QV felge na 4 šraufe in v 17"
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Pepsi napisal/-a:
QV 145... Samo nebi js kr tko menjal, ker so takorekoč novi "racing" diski in ploščice, tko da ... bom pomoje mogu kr 4x100 felgice vzet... Iščem zdj že par dni po forumih in tko, kje bi dobil QV felge na 4 šraufe in v 17"
brezveze isces, qv v 17" z 4x98 ne obstaja. sem ze jaz iskal pa sem po 1 mescu prenehal z iskanjem. sicer pa ce kje dobis bo tudi 16" pomojem prav lepo izpadlo.
Pepsi napisal/-a:ja kolko je pa to dejansko varno??? a ni un tip iz fiat foruma kupeja tko razstrelu s temi stvarmi?
Varno je, ce so dovolj debeli da imajo vijaki dovolj "mesa". Pa ne smejo bit aluminijasti. Tko da neka home made varjanta pomojm odpade...zarad varnosti.
Kje pa take zadeve prodajajo se mi pa ne sanja. Jst jih nism se nikjer zasledil, niti v Italiji.