Bi rekel da si se zmotil skoraj trikratnoCrazy Alfista napisal/-a:hm kompresor je pomojem okol 300€, mogoce tudi vec
Moderator: Tehnika moderatorji

ja za vw novi so tm nekkrucymucy napisal/-a:Bi rekel da si se zmotil skoraj trikratnoCrazy Alfista napisal/-a:hm kompresor je pomojem okol 300€, mogoce tudi vec

Stepančič, Petrovčičburecio napisal/-a:Evo, tudi meni se isto dogaja. Vklaplja/izklaplja...pa to kar fejst poka. Zraven vsega pa mi še jermen nenormalno cvili, kar pomeni da kompresoru ni njabolj za delat... Klima pa je nafilana, olje v kompresorju,... Jermen že 3 krat novi. Serviser pravi, da je kompresor zanič.. Mene pa zanima kam bi to peljal kje so malo bolj na klime specializirani...če bi se dalo to kaj obnovit/popravit.
Možno, da je kaki ležaj, pa gre zato tak na trdo, da jermen cvili? Predlagajte majstre na Štajerskem

burecio napisal/-a:Ivica jermen je že tretji gor, španeri pa zamenjani, saj še niti 10.000 od velike servisa ni.
Sej sem reko, da ne iščem ALFA servisa. Tak vem da ni pametnega tu okoli. Sem imel v mislih bol kakšne mahere za kompresore in takšne stvari. Ne mehanika, ki mi bo rekel da je kompresor za zamenjat.
Če ni skrivnost Ivica, kolko si dal za zamenjavo presostata in filtra? Pa kam si dal delat?
Aja, pa dejstvo je, da mi jermenica od kompresorja gre na trdo obračat, zato jermen cvili... Tu ne vem če bi presostat kaj pomago.
Če je klima premalo/preveč nafilana lahko vpliva na trdoto vrtenja jermenice kompresorja?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov