Ali kdo pozna ta avto ... 4

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
badboybk
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Postojna

black napisal/-a:Če koga zanima sem si pobližje ogledal to
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2127324

Popravljano je bilo po površnem pregledu desni blatnik in vrata na katerih se je pomoje delal prehod...
Desna prednja luč je znotraj(?!?) blatna...Leva je neki napokana,sam se mi ne zdi da bi bilo od karambola...lahko pa tudi.

Overall avto ni tako slab in tudi notranjost zgleda kar vredu ohranjena.
Probal je pa nisem.
Si kaj pogledal ostale 156 SW pri španu? ima ene 2 ali 3 na netu
Uporabniški avatar
badboybk
Alfa Member
Alfa Member

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2145944#

Pozna kdo to?

Malo zasoljena cena se mi zdi
black
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lož

badboybk napisal/-a:
black napisal/-a:Če koga zanima sem si pobližje ogledal to
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2127324

Popravljano je bilo po površnem pregledu desni blatnik in vrata na katerih se je pomoje delal prehod...
Desna prednja luč je znotraj(?!?) blatna...Leva je neki napokana,sam se mi ne zdi da bi bilo od karambola...lahko pa tudi.

Overall avto ni tako slab in tudi notranjost zgleda kar vredu ohranjena.
Probal je pa nisem.
Si kaj pogledal ostale 156 SW pri španu? ima ene 2 ali 3 na netu
Bila je sam še ena bela 156-ka.Jo sploh nisem gledal oz. sem se samo malo sprehodil okrog nje,tako da ti ne morem dost povedat.
Slika Slika Freude Am Fahren
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

badboybk napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2145944#

Pozna kdo to?

Niti ne :wink: Če je res kar piše v oglasu + da je Azzuro Nuvola barve, kar mislim da je dokaj redka barva nasploh , da pa je v SLO še toliko bolj redka pa mislim da ni treba posebej poudarjati. Ta barva "živi" v odtenkih, namreč niha vse od sive-čez modro do nežno zelene v pravem kotu sončnega objema :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
badboybk
Alfa Member
Alfa Member

Pepsi napisal/-a:
badboybk napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2145944#

Pozna kdo to?

Niti ne :wink: Če je res kar piše v oglasu + da je Azzuro Nuvola barve, kar mislim da je dokaj redka barva nasploh , da pa je v SLO še toliko bolj redka pa mislim da ni treba posebej poudarjati. Ta barva "živi" v odtenkih, namreč niha vse od sive-čez modro do nežno zelene v pravem kotu sončnega objema :wink:
ta me mika za pogledat, lastnik pravi da je bila pri 119.000 uvožena, on pa prodaja naprej, ker je oče kao dealer. Vrata da so bila samo lakirana in to je vse, potrjena servisna (kao) in zadnji servis pri 119.000. Malo daleč mi je za vse organizirat (vzet mehanika + alfista s sabo), če je kdo mogoče blizu in bi jo pogledal, lastnik je iz Novega mesta.
arctus
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Celje

Zakaj se prodaja tale alfica, ker se je nedolgo tega (lansko leto no) prodajala pri Zega. Kilometrov ni bilo pa narejenih nic z njo. Je kaj narobe z avtomobilom?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2136694#
Uporabniški avatar
aaxxx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Macau, SAR China

Poglej ceno, mogoče tole nakatere odbija od nakupa.

LP
tweety
Alfa Member
Alfa Member

ali kdo ve kaj o tejle lepotici
cuore sportivo
the_one
Alfa Member
Alfa Member

soso napisal/-a:V oči mi je padla tale 156.
Pozna kdo? Mogoče kdo iz foruma prejšnji lastnik?Kaj pravite na avto? Glede na opisano bi bilo za kupit.Jutri grem na testno ,da slišim motor,sem bil danes malo prepozen, že zaprto.

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2132830#

LP
Si šel gledat ta avto potem? Meni je MB dokaj daleč, pa ne bi rad za brezveze hodil gor...
Uporabniški avatar
fiatista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Sorško polje

Uporabniški avatar
soso
Alfist
Alfist
Kraj: maribor

the_one napisal/-a:
Pozna kdo? Mogoče kdo iz foruma prejšnji lastnik?Kaj pravite na avto? Glede na opisano bi bilo za kupit.Jutri grem na testno ,da slišim motor,sem bil danes malo prepozen, že zaprto.

LP
Si šel gledat ta avto potem? Meni je MB dokaj daleč, pa ne bi rad za brezveze hodil gor...
Hehe avto je ohranjen v nulo samo kaj ko pa ne vžge :).samo vergla vžat pa noče. In oni prodajajo takšen avto. popizdiš!!
LP
the_one
Alfa Member
Alfa Member

soso napisal/-a:
the_one napisal/-a:

LP
Hehe avto je ohranjen v nulo samo kaj ko pa ne vžge :).samo vergla vžat pa noče. In oni prodajajo takšen avto. popizdiš!!
LP
Hmm... Pa se je že kaj pogledalo, kaj je narobe?

Drugače je avto OK? Tako na pogled?
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Danes z Unicornu šla gledat to "zverino" - Klik

Puh - kje naj začnem #-o . Spredaj razbita, zadaj razbita in slabo popravljena. Še vedno je zadnji odbijač poknjen in porisan ter visi. Ob strani avta polno risov in majhnih trčk, sploh voznikova stran je dobila svoje. Levo zadnjo in sprednje desno el.steklo ne dela drugače kot je bilo videt vse nekod funkcionira. Menjalnik se lepo prestavlja, ampak motor pod prostim tekom rahlo trokira - tudi pri 4000rpm nihajo obrati. Ima šp.izpuh - verjetno nehomologiran.

Gumijasta cev od zračnega filtra do LMM je povita z izolir trakom, jermenica mikrojermen zelo opleta - baje vse menjano kar tudi "potrdijo" listki na katerih se jasno vidi, da je nekdo kasneje dopisoval informacije. Akumulator in kablji okoli so...eh :doubt:

Avto je bil predelan na plin, ampak je prejšnji lastnik to ven vzel. Ostala je velika luknja v zadnjem odbijaču in privarjene matice na sesalnih krom-rorčkih #-o

No žal kaj več o vožnji ne morem poročat, ker lastnik ni pustil nobenemu, da bi peljal avto :doubt: #-o
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Jaz bi ga prepričal in zapeljal v prvi graben. :lol:
To še za dele ni po opisu sodeč. :evil:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Ni pustil da bi peljal avto...

Ta stric - g.Drago se sliši kar ok tip na mestu in pač pove da je avto super ohranjen za leta... pač ima kakšno trčko, drugače pa brezhiben. Glede na to, da so to bile zadnje 164 na trgu, da je to 3.0 mašinca ki ni znana po dovzetnosti za razne napake se dogovorim za ogled. Malo ven iz MB proti LJ. Pobašem našega Ozija in greva k njemu.

Avto je po mojih pojmih razvalina in potreben zagotovo kakšnih 2-3.000€ da bi se mu lahko reklo Alfa Romeo 164. Sesut zadaj, čuden spredaj, sesut z desne, elektrika ni popolna, glede na to da sem si že lastil 3.0 (12V) pa tudi mašina nekam preveč glasna. No, da je mera polna, pa gospod avta niti ne da za preizkusno vožnjo.
Da ga kar citiram: "Ta avto vozim samo jaz in nihče drug. Če želita, vaju peljem, drugače pa boš sedel za volanom, ko bo v prometni napisano tvoje ime in priimek!"
Moj odgovor: "Hvala lepa in nasvidenje."

Pa sva šla. Sam je še nekaj bluzil da pač moreva razumet da je pač tako... da skrbi za avto, da ga ne da kar nekomu za vozit... V glavnem - NATEGATOR!!!

Včasih je bila nanj montirana še plinska napeljava - ki je bila enostavno odmontirana. Ostale so luknje kjer je bil priklop za polnjenje, zablindirane luknje na sesalnih ceveh (tiste lepe kromirane cevi, ja... so bile oskrunjene in totalno zmaličene)... poleg tega cev od filtra do lopute popravljena z izolirnim trakom!!!! Mislim... katastrofa! Razpadajo gume, ki so spredaj čez luči ... na katere so pritrjeni "štoperji" za pokrov, da ne udari preveč nizko ob zapiranju. Za moje pojme to pomeni samo eno - pokrov motorja je bil dlje časa odprt, da je na te gume šla voda/sonce/voda/sonce... ne vem kolikokrat - le tako so lahko tako razpadle. Vem, ker sem imel tak avto in niti približno ni bilo govora o kakšnem razpadanju gume. Klime mislim da sploh nisva poskušala krmilit, ker je bil splošen vtis že dovolj porazen. Ta avto nikakor ni vreden niti polovice zahtevane cifre, pa če mu trikrat piše v oglasu 24V Super.

Želel sem obuditi eno pravo križarko ter jo zadržati zase in ji nuditi pravo vzdrževanje. Na žalost ji ni več pomoči... (v meji normalnega finančnega vložka seveda)

Torej - srebrna 164 3.0 24V Super iz zgoraj navedenega oglasa je NO-GO!!! [-X
Zaklenjeno
  • Informacija