Ni pustil da bi peljal avto...
Ta stric - g.Drago se sliši kar ok tip na mestu in pač pove da je avto super ohranjen za leta... pač ima kakšno trčko, drugače pa brezhiben. Glede na to, da so to bile zadnje 164 na trgu, da je to 3.0 mašinca ki ni znana po dovzetnosti za razne napake se dogovorim za ogled. Malo ven iz MB proti LJ. Pobašem našega Ozija in greva k njemu.
Avto je po mojih pojmih razvalina in potreben zagotovo kakšnih 2-3.000€ da bi se mu lahko reklo Alfa Romeo 164. Sesut zadaj, čuden spredaj, sesut z desne, elektrika ni popolna, glede na to da sem si že lastil 3.0 (12V) pa tudi mašina nekam preveč glasna. No, da je mera polna, pa gospod avta niti ne da za preizkusno vožnjo.
Da ga kar citiram: "Ta avto vozim samo jaz in nihče drug. Če želita, vaju peljem, drugače pa boš sedel za volanom, ko bo v prometni napisano tvoje ime in priimek!"
Moj odgovor: "Hvala lepa in nasvidenje."
Pa sva šla. Sam je še nekaj bluzil da pač moreva razumet da je pač tako... da skrbi za avto, da ga ne da kar nekomu za vozit... V glavnem - NATEGATOR!!!
Včasih je bila nanj montirana še plinska napeljava - ki je bila enostavno odmontirana. Ostale so luknje kjer je bil priklop za polnjenje, zablindirane luknje na sesalnih ceveh (tiste lepe kromirane cevi, ja... so bile oskrunjene in totalno zmaličene)... poleg tega cev od filtra do lopute popravljena z izolirnim trakom!!!! Mislim... katastrofa! Razpadajo gume, ki so spredaj čez luči ... na katere so pritrjeni "štoperji" za pokrov, da ne udari preveč nizko ob zapiranju. Za moje pojme to pomeni samo eno - pokrov motorja je bil dlje časa odprt, da je na te gume šla voda/sonce/voda/sonce... ne vem kolikokrat - le tako so lahko tako razpadle. Vem, ker sem imel tak avto in niti približno ni bilo govora o kakšnem razpadanju gume. Klime mislim da sploh nisva poskušala krmilit, ker je bil splošen vtis že dovolj porazen. Ta avto nikakor ni vreden niti polovice zahtevane cifre, pa če mu trikrat piše v oglasu 24V Super.
Želel sem obuditi eno pravo križarko ter jo zadržati zase in ji nuditi pravo vzdrževanje. Na žalost ji ni več pomoči... (v meji normalnega finančnega vložka seveda)
Torej - srebrna 164 3.0 24V Super iz zgoraj navedenega oglasa je NO-GO!!!