Kolega pravi, da so ga včeraj z motorjem na hrvaškem ustavili policaji za mostom pred Novigradom (smer Dragonja), in da je videl da so ustavili tudi enga voznika Alfe (145?!?) z Lj registracijo.
On je pokasiral 300kun (po dogovoru) za prehitevanje na mostu (baje pri ~200) je pa reku da so alfista poslal na bankomat ker pri sebi ni mel denarja Kdo je bil?
heh ja prve dni sem se skos vozi v zrče na uradno parkirišče in moram rečt da se je 3.0 v6 motor po novem brez katalizatorja odbnesel odlično kot nadomsetilo za hupo za odganjanje pijancev s ceste.
Mogli bi videti ko se nič hudega sluteči pijanci šetajo v hrib iz zrč po sredini ceste in ne jebejo avtov kot ponavadi...se jim prikradem tiho za hrbet in samo nažgem do blokade... to so skakal ko kaskaderji v James Bondu s ceste
a je kdo od vas iz zrc videl eno alfo 145 ki je imela zgornji del pobarvan na črno, spodni del avta pa na oranžno... hrvaska registracija...
priblizno takole... vsaj meni je bila to skrunitev ideala
patrulja napisal/-a:hehehe, jst sm biu tut v zrcah...
a je kdo od vas iz zrc videl eno alfo 145 ki je imela zgornji del pobarvan na črno, spodni del avta pa na oranžno... hrvaska registracija...
priblizno takole... vsaj meni je bila to skrunitev ideala
ko sm dotakau olje v zrcah na parkingu, se je ustavil zravn, pa vprasau, ce ga mam kaj viska.
@triathlet: to je en bohinc. ga poznam in je clan alfa kluba. biu je tud na alfa rally-ju ja. Drgač pa ta tedn na pagu srečal in videl velik alfic. kdo od tukej? včeraj ko sm šu z morja do avtoceste in po avtocesti od postojne ena temno siva 166 s ful lepimi felgami lj registracije katero sm tudi redno videval v novalji. tudi v avtopralnici v novalji ki je bila 5m od apartmaja in moje srebrne 146. dans pred kake pol ure pa z bohinjskega jezera do bohinjske bistrice ena črna 159 kr registracija.
cvijo3 napisal/-a:@triathlet: to je en bohinc. ga poznam in je clan alfa kluba. biu je tud na alfa rally-ju ja. Drgač pa ta tedn na pagu srečal in videl velik alfic. kdo od tukej? včeraj ko sm šu z morja do avtoceste in po avtocesti od postojne ena temno siva 166 s ful lepimi felgami lj registracije katero sm tudi redno videval v novalji. tudi v avtopralnici v novalji ki je bila 5m od apartmaja in moje srebrne 146. dans pred kake pol ure pa z bohinjskega jezera do bohinjske bistrice ena črna 159 kr registracija.
tvojo alfico sm vsakdan vidu k sm na kavo hodu si bil pa tt par apartmajou stran od mene