lizard napisal/-a:Poimenoval sem jih TI, ker so te felne del opreme Alfe 159 TI.
Mere so 235/40 R19, 8J×19.
Se pa spomnim, da je nekdo enkrat na forumu objavil sliko Alfe GTV, ki je imela felne podobne oz. neko repilko feln iz Alfe 8C. Mislim, da je bila od Gorkicha tema.
edit: našel sem:
Uff hude. Še fino vbočene so na sredini, tko da zgledajo ful brutalno! Samo bi bilo še treba ugotoviti proizvajalca in pa ponudnika. Pa seveda ceno.
Zadnjič sem pred Havano u Črnučama vidu rdečo Brero, s takimi feltnami kot so na tej 8C in je res hudo zgledala, so ble pa sigurno vsaj 19ke. Takšne nabavi.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
opankar napisal/-a:Zadnjič sem pred Havano u Črnučama vidu rdečo Brero, s takimi feltnami kot so na tej 8C in je res hudo zgledala, so ble pa sigurno vsaj 19ke. Takšne nabavi.
opankar napisal/-a:Zadnjič sem pred Havano u Črnučama vidu rdečo Brero, s takimi feltnami kot so na tej 8C in je res hudo zgledala, so ble pa sigurno vsaj 19ke. Takšne nabavi.