kovačeve alfe

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Yagi-san napisal/-a:Lepa križarka (beri: limuzina)......sam V6 in poraba pod 7.0L .... ne vem, res je moral biti klanec ali pa v 6. max. 60 km/h.

Yagi-san
hehe ni bil klanec,črna vas kjer je omejitev 50 je pa tko kot je yagi reku 6. 60km/h,v 1300km imam povprečno porabo 10,6l tako da ne skrbet da jo mučm :D
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Taka cifre bi pa mogoče pri dizelci videl, moja je po računalniku za vsaj 1 liter višja, realna pa še za 0,6 litra višja in sem na 12,5 litra.

V soboto popoldnesem bil na izletu (sem bil en norc, ki je rinil v nahujšem dežju v Slovenske konjice, k sreči nisem nikjer ujel toče) in sem imel porabo cca 23 litrov (pri povprečni hitrosti okoli 11 km/h in času potovanja 1 uro in 20 minut). Komplet izlet pa 345 kilometrov, čas potovanja nekaj čez 6 ur - 4 ure 20 minut v eno smer, 1 uro 45 minut v drugo, skupno povprečje pa 11,5 litra).

PS
Lepa Alfica, veliko srečnih in varnih kilometrov.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
zico
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Krško

Lepa ni kej, a poveš ker xenon kit si nabavu in kolk si dal če ni skrivnost.

Lp, Žičo
Uporabniški avatar
BRLE
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj

In a si ga sam montiruo?
V vsaki šali je malo šale (in veliko resnice)!!!
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kranj, Celje

kar se tiče ekstremne porabe, ja je kr dosezek.
Moj navečji dosezek: skupaj z startom 30km s polnim tankom, trije v avtu, ravna cesta mogoče, 6 prestava 80 na uro, benzin mol95, lepo vreme, izredno lahk noga, pa brez mucenja avta :). Poraba:6.3litra, motor 3.o v6

Da se marsikaj s temi motorji, sam povprecje pa vseen ne more bit dosti pod 11...Predvsem ga tepe to da ma precej nizko 6 prestavo in ni pri 130, 140 nic kaj šparovna, če bi bla nastelana potovalno, bi lahko delal se dost nizje porabe na relacijo...

aja relacija Zreče-Celje
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Lepa alfica! =D> Poraba je tudi dobra. V ponedeljek sem sam prišel iz Paga, brez klime, skozi po avtocesti in mi je računalnik kazal 12.8 :lol:.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

El Barto napisal/-a:Taka cifre bi pa mogoče pri dizelci videl, moja je po računalniku za vsaj 1 liter višja, realna pa še za 0,6 litra višja in sem na 12,5 litra.

V soboto popoldnesem bil na izletu (sem bil en norc, ki je rinil v nahujšem dežju v Slovenske konjice, k sreči nisem nikjer ujel toče) in sem imel porabo cca 23 litrov (pri povprečni hitrosti okoli 11 km/h in času potovanja 1 uro in 20 minut). Komplet izlet pa 345 kilometrov, čas potovanja nekaj čez 6 ur - 4 ure 20 minut v eno smer, 1 uro 45 minut v drugo, skupno povprečje pa 11,5 litra).

PS
Lepa Alfica, veliko srečnih in varnih kilometrov.
jaz je preračunal še nisem,ker me v bistvu ne zanima točno :) tok kukr žre tok žre :D ,nevem tko kot sem napisal v 1300km imam povprečno toliko,je pa res da sem tisto ''trenutno'' bolj želel spraviti na čim manj :D to je bilo samo enkrat :doubt:
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

zico napisal/-a:Lepa ni kej, a poveš ker xenon kit si nabavu in kolk si dal če ni skrivnost.

Lp, Žičo
am na avto.net sem ga našel-v bistvu ga je pepsi :D vzel sem 4300K ker so rekli da zgleda najbolj original-tudi jaz sem takega mnenja, neda se mi zdele iskat oglasa mam pa cifro od modela 070 232 348, poveš ker avto maš,kere žarnce maš in se zmenita,dal sem 50 eur,danes sem pa dobil še bele pozicijske da bom v stilu :P ,montiral sem ga sam,po navodilih pepsija :oops: ,ni neki velik problem samo fino je če se spraviš podnevi delat-jaz sem zvečer v garaži in sem imel veliko dela s prelaganjem luči
Zadnjič spremenil kovach, dne Če Avg 28, 2008 9:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

vesoljc napisal/-a:kar se tiče ekstremne porabe, ja je kr dosezek.
Moj navečji dosezek: skupaj z startom 30km s polnim tankom, trije v avtu, ravna cesta mogoče, 6 prestava 80 na uro, benzin mol95, lepo vreme, izredno lahk noga, pa brez mucenja avta :). Poraba:6.3litra, motor 3.o v6

Da se marsikaj s temi motorji, sam povprecje pa vseen ne more bit dosti pod 11...Predvsem ga tepe to da ma precej nizko 6 prestavo in ni pri 130, 140 nic kaj šparovna, če bi bla nastelana potovalno, bi lahko delal se dost nizje porabe na relacijo...

aja relacija Zreče-Celje
mnja,tole s 6. prestavo so mogoče mičkn mem usekal,med 5in 6 skoraj ni razlike,če jo šaltaš pri 3k rpm pade obratomer zelo malo dol :? za kakšne daljše ovinke al pa lepo križarjenje je pa zakon :D jah italjan ni za na avtocesto :mrgreen:
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

U vidm se precej dogaja, se bo treba počas kaj dobit, pa kakšno rečt. :)
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
Uporabniški avatar
zico
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Krško

kovach napisal/-a:
zico napisal/-a:Lepa ni kej, a poveš ker xenon kit si nabavu in kolk si dal če ni skrivnost.

Lp, Žičo
am na avto.net sem ga našel-v bistvu ga je pepsi :D vzel sem 4300K ker so rekli da zgleda najbolj original-tudi jaz sem takega mnenja, neda se mi zdele iskat oglasa mam pa cifro od modela 070 232 348, poveš ker avto maš,kere žarnce maš in se zmenita,dal sem 50 eur,danes sem pa dobil še bele pozicijske da bom v stilu :P ,montiral sem ga sam,po navodilih pepsija :oops: ,ni neki velik problem samo fino je če se spraviš podnevi delat-jaz sem zvečer v garaži in sem imel veliko dela s prelaganjem luči
Ta Pepsi pa res vse zvoha kaj :mrgreen: . Super in hvala za info, pa si mel že kake težave z "smrkci"???
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

hehe matjaž ja lahk bi že kej počas ja,zdj se že dolg nismo vidl :P ,am zaenkat še ne,mam nasploh tako srečo da z alfam me polcaji ne ustavjo :D edin zdj je na meji spraševal če je moj avto...pač je na mamo pisan in reg.--->50% :mrgreen:
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ej mam isti problem, samo pr men je name napisan avto in registriran. Na meji so me pa od tega da sem šel 5x čez, 3x sigurno ustavl pa pregledval. #-o A sm tok sumljiv?

Slika
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ljigavac si :mrgreen: Sej veš, mlad poba, dober avto... :lol:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja sej se mi je zdel, samo je pa tudi res da so me 3x babe ustavle pa se neki šle če je res moj avto. hm.. :P

Slika
Odgovori
  • Informacija