Pozdrav!
In sicer zanima me sledeče:
- kako se menja okrogel zračnik (FL), ker mi ga je kolega k je hotu v avto s kolenom zlomil in nimam navodil v ang ali slo! Če ima kdo kakšnega odveč naj mi javi na ZS!
- pod voznikovim sedežom je med nosilcoma v plastiki skrit en gumb! Kdo mogoče ve čemu služi?
Pri menjavi zracnika ti ne morem velik pomagat....
Gumb pod voznikovim sedežem pa je namenjen ponovni sprostitvi dovoda goriva (v primeru trka se ti prekine dovod goriva), tko da ga nimaš kaj nucat.... Je blo pa že vlik smeha na račun tega gumbka, avto razbit, so ga poštimal, pol pa ni hotu vžgat
Ti pa o knofku piše tud v navodilih....
AR 146 1,9 JTD retired
AR 156 1,9 JTD Crosswagon Q4 on duty
AR 159 2,4 JTDm SW Q4 on duty
Mam navodila v italijanščini zato mi pa tud ni blo jasno kaj je! Zanimivo, pol se bom pa mal s prjatli pozabavu pa ga bom vklopu kšnmu da mu nau zaverglu
Crazy Alfista napisal/-a:udar ga s sraufencigerjem, bos vidu d se ne bos pelov sj poj ga sam not prtisnes-k ga udars, se slis k d bi eno vrecko zmeckov alpa k g bi zaba regala
Jst svoje "ljubce" ne pretepam brez razloga
AR 146 1,9 JTD retired
AR 156 1,9 JTD Crosswagon Q4 on duty
AR 159 2,4 JTDm SW Q4 on duty
da ne bom nove teme odpiral si bom kar to sposodil.zanima me sledeče--ali pašejo pragovi od puntota na 145/6? na avto netu sm zasledil 145 pa enga puntiča in imata identične pragove...
cvijo3 napisal/-a:Pozdrav!
In sicer zanima me sledeče:
- kako se menja okrogel zračnik (FL), ker mi ga je kolega k je hotu v avto s kolenom zlomil in nimam navodil v ang ali slo! Če ima kdo kakšnega odveč naj mi javi na ZS!
- pod voznikovim sedežom je med nosilcoma v plastiki skrit en gumb! Kdo mogoče ve čemu služi?
[quote="Romeo Alfetti"]da ne bom nove teme odpiral si bom kar to sposodil.zanima me sledeče--ali pašejo pragovi od puntota na 145/6? na avto netu sm zasledil 145 pa enga puntiča in imata identične pragove...
Romeo Alfetti napisal/-a:da ne bom nove teme odpiral si bom kar to sposodil.zanima me sledeče--ali pašejo pragovi od puntota na 145/6? na avto netu sm zasledil 145 pa enga puntiča in imata identične pragove...