pozdravljeni,sem nov na forumo in prvo kot prvo vse lepo pozdravlajm!
imam pa sledeče probleme:
pred kakšnim 3 tedni sem kupil alfo 145 1.4 ts letnik 1998,z nje sem naredo iokol 700km in sem lepo upoštevo vse kar mi je pač serviser na alfa servisu reku...lepo počakat da se avto segreje,in da se lučki na amarturni ugasneta predn avto zaženem...no avto je delal več kot odlično(nebi si mislil,ker sem pred njo imel same honde

) no potem po 2 tednah smo se odločli da gremo na morje,...grem mehaniko 1 dan prej in mi prekontrolira olje in ostale tekočine(tudi sam sem redno kontroliral)....ko je vzel palčko ven in gledama stanje olja,na eni strani palčke je kazalo da je olja preveč,na drugi trani je pa kazalo da ga je blo premalo!dobro kupim jaz 2l črne selenie in natočima 1L not...drug dan pa lepo do paga skoz avtocesta,avto je bil dokaj poln,4 osebe+4 škatle piva

in oprema...se peljemo dol po avtocesti in prispemo do paga....spt zmanjka olja,...a na merilni palčki ni za videt,vlijem še 1l selenije not in parkiram avto v kampo in ga pokrijem,po 4 dneh se spet odpravljamo domov...in na slovenski meji ko obstojim slišim mašino,ki od sebe daja neke čudne zvoke kot bi zaribavala(povprečna hitrost na AC je pa bila okol 150-160km/h)možnost kupit olja niem mel nikjer in tudi palčka je kazala da je olja preveč!!! pridem domov pa kar mehaniko....in mašina je bila čist suha

pri mehaniko smo vse pregledli,ko je dal mal več gasa je spodaj olje kar curljalo ven...zaj me pa zanima...je imel kdo že podobne probleme?kaj ste naredili?sicer imam na avto garancijo,vendar me zanima kaj se bo delalo na njemo,ker jaz iz izkušen ne verjamem vsakmu mehaniku
no upam da se nisem preveč razpisal
prosim če mi lahko pomagate! čao