Ej tudi jaz bi najraje imel GTA, a vprašanje je konkretno za motorja 1.9jtd in 1.8ts. Oba s štiri valji. Drugače pa bi najraje imel W16 motor in 1001km.
Ne pozabimo kdo je svetu predstavil tehnologijo skupnega voda. Tudi sam sedaj vozim 147 jtd in sem zelo zadovoljen. Na začetku pa sem imel kar nekaj težav z privajanjem, predvsem z odzivnostjo med pospeševanjem v ovinkih. Sedaj pa sem z dizlom že kar hiter.
ja to pa je odvisno od finančnih sredstev v bistvu če bi bila denarnica vedno polna bi 100% GTA, če pa bi bilo bolj tak tak pol pa verjetno dizla. sam pri 30000km ali več se ti vsakem primeru splača dizl napram tega da pa jaz na leto naredim 15000 do 20000 km pa se rajši z bencincom vozim večji užitek pač
Žal še nisem vozil nove 147 jtd s 140km, čeprav bo moja imela kmalu še 5 konjev več. Po Tuningu. Se mi pa zdi, da bo takrat mnogo bolj šla kot pa 1.8 ts. Vsaj po pospeških med vožnjo(druga, tretja, četrta). Postavlja pa se vprašanje, če je za zvok, karakter, odzivnost in vse ostalo res vredno odšteti toliko več.