GoodYear Ultra Grip 6 (7 ni v moji dimenziji, jih ma pa mami na bmw-ju)
u glavnem z UG6 na subaruju sem lazu in se zmer alzim prakticno vsepovsod in sem splosno zadovoljen, edino robovi in bocnice so premehke(pa ni run on flat)
kar se tice UG7 na bmw-ju, pa tud nobenih pripomb. majo ze neki ojacane robove, tko da se minimalno zvijajo v ovinku in splosno pac delajo
Letos bo ze tretje leto od kar vozim z letnimi celo leto. V tem casu sem samo 2x avto doma pustil, ker niso snega spluzili dovolj hitro.
Sicer je to precej odvisno kje zivis. Ker sem vecinoma v LJ, se ne rabim sekirat, ce tudi pustim avto doma - trole skoz vozijo. Navadno pa so glavne ceste, obvoznica in AC normalno prevozne.
Ce bi se pa slucajno zgodilo, da bo letos zima drugacna in bo snezilo malo vec, pa se vedno lahko naknadno zamenjam gume.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
OBELIKS napisal/-a:Eh, mislim,da bom v končni fazi upošteval teste nemškega ADAC in bom kupil Pireli Winter 190 Snowcontrol. Od zelo priporočenih so najcenejše.