kovach napisal/-a:aham hehe ej am a ti kej učiš na faxu? če-ker predmet.. da vidm če sm slučajn tvoj študent
Nope, nič ne učim... delam tukaj...
am kaj to? se da dobiti službo tam?
se da, moraš biti na uni-ju z dobrim povprečjem, potem se vpišeš na podiplomca in če se izkažeš te profesor lahko predlaga za mladega raziskovalca in če se še tu izkažeš te lahko profesor da za asistenta , lahko pa vprašaš v kulinarju če rabijo kakšnega kuharja ta bo najlažja
TribesMan napisal/-a:
Nope, nič ne učim... delam tukaj...
am kaj to? se da dobiti službo tam?
se da, moraš biti na uni-ju z dobrim povprečjem, potem se vpišeš na podiplomca in če se izkažeš te profesor lahko predlaga za mladega raziskovalca in če se še tu izkažeš te lahko profesor da za asistenta , lahko pa vprašaš v kulinarju če rabijo kakšnega kuharja ta bo najlažja
Gregson007 napisal/-a:yagi san ob 15-ih pri Fdv-ju, sem poblendal pa ni bilo odziva
Tebe pa drugače dostikrat vidim na tistem koncu...... in na končni 20ke. Za danes se pa opravičujem, ker te nisem zasledil...... a morda pred tistim velikim parkiriščem pred semaforjem ?
malo pred fdvjem sva se srečevala, tam kjer je zožanje ulice zaradi parkiranih vozil, jaz sem šel od tam ti pa proti fdvju, sem blendal, ampak tam moraš bit pazljiv zaradi zožanja zato verjetno nisi opazil, drugič bom trobu sem pa že na daleč vidu da si ti, feltne šajnajo