kristijan napisal/-a:no vidiš točno to, da jih je tako malo je bil enden od razlogov, da sem se jaz ravno zaradi tega odločil za brero, je bil v izbiri tudi bmw 3 coupe in A5. A5 mi je bil všeč, ampak ko sem ga peljal sem si takoj premislil, ker ni bilo tistega tapravega filinga na volanu, bmw za vozit super prav tako kot alfa, ampak notranjost v bmw-ju me je odvrnila od nakupa na slikah zgleda super ampak ko sem se peljal me pa ni prepričal, v breri sem se počutil super in kot sem že prej napisal ni jih veliko in to je meni ful pomembno, da ne srečam vsake 5 km isti avto.
Meni je bila pa ravno notranjost pri trojki najbolj všeč in tudi ergonomsko svetlobna leta pred Brero, kakovost materialov je tudi za odtenek boljša. Verjetno si imel kakšno osnovno varianto s tistimi klopca-style zici?
DaemonMe, ti itak nisi merodajen, k maš modro alfo namest rdečo.

šala mala (moja je tudi modra

)
Ma kaj pa vem. Bi blo treba direktno primerjat...poraba je še zmeraj minus, ker jaz takega avta nebi vozil na 2.000rpm. Pri meni bi bilo konstantno 18+ mam jaz občutek.
Ne razumem kolega, ki ima 5ko R32, pa vozi po omejitvi konstantno. Tempomat povsod pržigat itd...Na let naredi 10k km, pa še to je po mestu pa 1x na let na morje, kjer je treba spet vozit po omejitvah, zajebani so Kroati...

Enkrat ga bom nažicu da zamenjava za 1 dan, pa mu ga zvečer vrnem s 26 povprečno porabo, hehe.
Svojo bom pa najverjetneje dubu s povprečno 4,6, hahahahaha
Mah, tak avto se kupuje s srcem in ne z glavo...jebeš te minuse, če so pri pomembnih stvareh plusi +++

Sam z dizlom v Breri se pa še zmeraj ne strinjam.