Torej hočeš rečt, da mi ne bi blo treba original feltn homologirat? Ne vem zakaj sem pol zgublu živce k so me pošiljal od vrat do vrat, da sem dobu zeleno luč za homologacijo. Če maš original felge od kake znamke avta potrebuješ potrdilo o velikosti pnevmatik in nič drugega. Če maš feltne določene znamke pa seveda rabiš TUV, ki ga z malo truda dobiš na netu. Itak pa še zdej ne ti ne jaz ne veva za kake feltne gre, tko da se mal umiri ti. Za razliko od nekaterih tukaj se oglasim takrat ko sem prepričan, da vem o čem govorim.
Od enega takšnega člana z toliko posti nisem pričakoval večje neumnosti kot je tale... Mogoče momentalna ˝finta˝ za vizualni uspeh nekaznovanosti. pol bom jaz dal 19 col pa nalepko na feltno in sem zmagal? keep it real nalepke ti nič ne pomagajo dokler imaš na homol. kartončku vse lepo napisano koliko col in jodov lahko nabrišeš na avto in če ni v tem razmerju si brez papirjev zmrzno prijatl
Kaka finta. # DWJi hoče stvar homologirat, kar po mojem pomeni da same dimenzije še nima vpisane na kartončku. Torej če hoče on hipotetično gor nataknit 22 col feltno mu mora to uradni zastopnik (avto triglav) to dovoliti in če mu oni ugodijo ne rabi nobenega drugega papirja, kot to potrdilo. Na potrdilu pa je samo napisana velikost pnevmatik, platišče ni omenjeno z eno besedo! Sem šel skozi ta postopek 2x in me prosim ne uči o stvareh, ki so mi kristalno jasne.