GTA ti niso všeč? Drgač iz tega izbora so mi še najbolj všeč prve... Si razmišljal o kakšnih pragovih in nižanju? Ker brez tega avto ne zgleda tako atraktivno oz je previsok...moje mnenje
GTA felge bi moral videt na lastne oči kako zgleda,mislim da so na staro masko pasale bolj kot na Face lift,tukaj paše po moje nekaj bolj špriklastega da je v stilu z masko
2.4 je že za nianso malo nižji (teža motorja),in ga ne bom nižal in rihtal,rad bi da je vse original... zato se mi tudi prve felge zdijo nekako najbolj kot da so namenjene za ta avto,kaj pa vem
Imam podobno težavo kot prijatelj nad mano.
Pri moji Ti-jki so šla oz. bodo šla platišča po gobe (zvita, poškodovani robovi, potrebno barvanje).
Zato razmišljam o nakupu novih čimbolj podobnih platišč.
Ker je toora po nekaterih informacijah propadla so mi najbolj padla v oči platišča momo ten's v srebrni barvi.
KAje menite bo dober nadomestek za original ali naj pogledam še za čim drugim.
NAj še enkrat pripomnim, da me zanima čimbolj originalen look.
Tudi če je toora propadla ima kdo zihr še vedno na zalogi TI model platišča...Drgač pa obstajajo tudi replike toore oz TI, cena je pa nekje 90€ po felgi
Glede na to da ti drsa moraš vzeti platišča z večjim et. ET 40,5 bo sigurno pasal, sam platišče pride 5,5mm bolj pod blatnik. Replik pa jaz ne bi kupoval, ker ma par mojih prijateljev slabe izkušnje z njimi. Poskusi kje dobiti rabljena original platišča, zna bit ceneje, pa precej bolj trpežne so.
Exorcist napisal/-a:Dobiš jih pri Lašiču v Trnju, cene nasplošno so pa okoli 2-3€ po vijaku
v a3mu ti vijake dajo ze zraven:)
Saj mam original TI platišča, oz. cel avto je TI, edina težava je , da me pride popravilo le teh (ravnanje dveh platišč, peskanje vseh 4 in barvanje vseh) isto kot nakup novih. Zdaj pa ne vem kaj je pametnejše.
Alfa33 napisal/-a:Raje jih popravi , boš vsaj vedel na čem si
Jaz bi raje svetoval obratno, raje kupi nove, boš vsaj vedel, zakaj daješ denar. Nihče od mojstrov, ki popravlja platišča ti namreč ne bo garantiral, da bodo popravljena takšna kot nova. Brez problema, se ti zgodi, da bodo tudi popravljena platišča tresla ali pa bodo slabo pobarvana. Če popravilo ni blazno cenejše od novih platišč se niti slučajno ne splača.