Razdiranje konzole 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Alfaman69
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljutomer

Mi lahko kdo razloži kako naj iz armaturke 156 odstranim konzolo z zračniki in displejem. Prvo odvijem dva inbusa, ki se nahajata na sprednjem delu konzole (v smeri vetrobrana), kaj pa naprej? Ne bi rad česa polomil, saj po odvitju vijakov konzola še naprej trdo "sedi" v armaturki.

Hvala za morebitni odgovor!
Dio mio che Cuore Sportivo!
Shinkey
Alfa Junior
Alfa Junior

Na tem linku boš našel veliko pomoči kako kaj zamenjat ali spucat. Ta link sem našel nekje na forumi in je res dobrodošel. Ker sem imel probleme z zamenjavo žarnic v armaturi in z zatikanjem kljuke. Navodila so odlična

http://www.alfa156.net/
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

kakor vem samo tista dva vijaka držita....ostalo pa so zatiči oz plehnate vzmeti.....moraš spipat ven!

Pol pa prideš do problema.....kabli ....en konektor je v tem "zračniku - konzoli", ampk je nedostopen, če tega kosa ne razstaviš......drugi konektor (druga stran) pa je pri sovoznikovem predali na levi strani...seveda tudi nedostopen....moraš najprej predal odstraniti in ga najti (tam spodaj jih je ene par)....no ko odklopiš ugotoviš da ga ne moreš izvleči, ker je preširok in ne gre skozi ozko luknjo na vrhu armature, če predhodno ne odstraniš še sredinske konzole ( radio in števce za temp., uro in benz).

No če vse to narediš boš dobil kompletno "škatlo ven" brez problema :mrgreen:

PS: zakaj boš to delal?
Odgovori
  • Informacija