bass napisal/-a:Čipaj svojo pa potem govori o tovarniških nastavitvah...saj nisi poceni kupoval, nima ji kaj bit.
Najlažje je kritizirat, saj veš, lisica pa grozdje pa to...
Definitivno pa ne moreš bit merodajen dokler ne probaš:
2.4 JTD
hp kw nm
175 129 385
200 147 440
699 pa je edina od cifer, ki je neprijetna, saj je enota €...a razlike 55nm je vsaj po moje vredna.
mislim, da si zgrešil bistvo mojih misli - vse je v glavi voznika - sploh ne govorim o podatkih in nikogar ne kritiziram. poizkusi prebrati še enkrat.
Dejte mi neki povedat. Tele škatljice, ki se prodajajo za čipanje avta (od Noviteca pa vse do čungalunga škatljic).
A je bolje kupit čip od Noviteca pa ga priklopim sam in imam čipan avto, al je bolje it do kakega RSR-a in pustit fantom avto, da ga čipnejo tako, kot je treba?
Glede na ceno, se bolj splača kupit čip, in da se ga enostavno zmontira, pa so konji kle, kot pa dajat 600-700€ chip tunerju.
Tistle SM je zanimiva opcija. Cena je celo v takih mejah da bi bil človek pripravljen plačat ta denar. Ker večina naših tunerjev je začela mal pretiravat s cenami...
Tistle SM je zanimiva opcija. Cena je celo v takih mejah da bi bil človek pripravljen plačat ta denar. Ker večina naših tunerjev je začela mal pretiravat s cenami...
Kaj hočeš povedat, naj pozabimo čungalunga izdelke, od Noviteca pa so OK?
Mislim vse škatlice nasploh. Vse kar te škatle delajo je to da filajo računalnik z lažnimi podatki o pretoku zraka in temperaturi zraka pa mogoče še kakšn parameter, tako da potem računalnik dozira temu primerne količine goriva.
In to ni glih pravi način kako delati te stvari...