Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Evo sem šel pogledat GT-jko. Avto je bolj tko tko ohranjen. Sedeži so kar vredu, samo na voznikovi strani je bok sedeža rahlo znucan (kar je pri večini). ima ogrevane sedeže, nima Mp3, navi je, samo ne vem ali to dela v Slo?!? Cel zadnji odbijač je podrsan. Ne vem kaj so tovorili s tem avtom, ker je pri pritljažniku vse spraskano. Desni prag je celoten popraskan. volan je rahlo znucan, piše da ima 112.000KM, koliko jih ima realno bi se mogoče videlo če bi ga na računalnik priklopil.
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
Uporabniški avatar
šime
Alfa Junior
Alfa Junior

Turbac napisal/-a:a se mogoče kaj ve glede te 155ke

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2562082&show=
moja
Ko rano rani rano dan zajebe
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Klxi napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me če je kdo kaj seznanjen s tole alfo....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2547221&show=

zanimiva je namreč cena ki je dokaj nizko proti ostalim...ali je pač to realna cena 147???
Ne mi rečt da verjameš 97.000 kilometrom brez servisnih potrdil...Take Alfe se da dobit po Evropi za 2 do 2.500 evrov, samo je kilometrov najmanj 200.000.
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

admiral
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2556202&show=

sem šel gledat
avto je sicer videti odlično ohranjen samo nima servisne knjige,

pa lučka za abs mu gori pravi da je nekaj z sprednjim desnim senzorjem narobe. ali se je kaj takega že komu zgodilo, saj pravi da bi to še on popravil, samo me vseeno zanima če to kaj pomeni :mrgreen:

dejte mi povedat kolk bi mogle bit bremze znucane pri teh km

pa glede na to da še nima velikega servisa ali je to že morda malo pozno

ko daš v rikverc v zadnjem levem zvočniku zapiska cca.2sec ali je to normalno

kolk vam pomeni servisna knjiga?
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pomoje bi bili počasi diski za menjat če še ni bil. Velik servis nujno pri teh kilometrih, no lahko se pa voziš, ko bo pa kaj odletelo pa 2x več plačaš kot bi dal za servis. :) Ko daš v rikverc pomeni da se ti je PDC vklopil in je normalno.

Slika
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Ko je šel meni ABS senzor spredaj desno mi ni samo svetila lučka, ampak se je na ekranu izpisalo ABS&VDC&ASR napaka... vsako posebej se je prikazovalo ene 5s takoj potem ko si vžgal avto.

Bremze sprednje imam jaz še originalne pri 123kkm, vendar jih bom menjal enkrat kmalu. Sicer vse odvisno od vožnje. Če je avto veliko na avtocesti so lahko bremze še zelo dobre...

Veliki servis se dela pri 120kkm uradno. Čeprav povsod slišiš priporočila da je bolje da se dela na 100kkm. Predvsem je problematična vodna črpalka ki je zelo znana da rada zariba in vtrga zobati jermen...

Ko daš v rikverc zapiska zato ker ima avto parkirne senzorje... #-o

Glede servisne knjige pa to. Če je avto lepo ohranjen imam raje takege brez servisne knjige kot pa neko podrtijo ki ima "poštemljano" servisno knjigo v "eni uri"...
Ne pomeni veliko. Veliko več kot servisna recimo pomenijo priloženi računi s servisov. In če se še datumsko ujemajo s servisno knjigo je pa že mogoče verjetno da kaj drži...

Aja... glede lučke. Mogoče sveti zato ker so izrabljene sprednje ploščice, ki imajo vgrajen senzor obrabe...
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No ja knjigo poštempljaš v 5 minutah. :P pa datume računov vpišeš v knjigo. Jaz tudi raje vidim da mi priloži račune servisov, pa imam mir. Men se je do sedaj 2x prikazal ABS/VDC sistem failure, samo ko sem ponovno ugasnil in prižgal avto je normalno delal naprej. Avto zgleda precej lep. Jaz grem sedaj delat velik servis ko bom imel 100k KM. Raje preventiva kot kurativa, al kako že. :wink:

Slika
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

technoboy napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2562665&show=
sumljivo nizka cena :roll:
sej piše da je motor glasnejši :mrgreen:
admiral
Alfa Junior
Alfa Junior

pa se da ta pdc kje izklopit ker sem šel gledat še ene dve gt-jke, pa ni nič zapiskalo pa so imele tudi pdc

no za servis sem mislil če je možno, da bi se kje potihem delala škoda, ker je že toliko km pa še ni servisa, sam če je uradno na 120kkm pol ne more bit hudga.

mislil sem če servisna knjiga bistveno pomaga pri nadaljni prodaji avtomobila, vaše izkušnje. :P
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Znana zgodovina avtomobila in vsa potrdila še kako pripomorje pri prodaji in k višji ceni, s tem da mora biti tudi ohranjenost avtomobila na nivoju.
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

neyo napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2503366&show=

avto je res lep, ampak tudi dvomljiv....kdo ve kaj več
Avto videl in zgleda super, pelje se tudi lepo...prodaja pa se zaradi nakupa 166.
Pejt pogledat in pelji....verjetno ti ne bo žal. Če kupuješ tak avto se mi zdi da je super avto.

LP
\°/
admiral
Alfa Junior
Alfa Junior

kak se pri gt vid če ma alarm pa gretje motorja, ker je diesel, pa filter trdih delcev je tud opcija.
Romeo.Alfetti
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Brežice-Krško

zanima me če pozna kdo to 33tko...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2487675&show=
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1