Čao, sm nou na forumu
Namen imam kupiti alfo 33 in jo razstaviti in poštimat tak ko je treba. Vendar imam majhen problem, nimam prostora za to, tak da sedaj sprašujem naokoli če ima kdo plac za posodit, ker mi bo drugače cela stvar padla v vodo.
Jaz in še 5 drugih uporabnikov foruma imamo najeto delavnico v bližini LJ. Stroški najema so, če nas bo 7, 10k na osebo + sitnica za štrom ( voda je vključena v ceno).
Zadeva se gre na dolgi rok.. notr se bo delal vse mogoče in nemogoče zadeve
Če te zanima mi pošlji PM in se zmeniva za ogled itd..
Maverick napisal/-a:Čao, sm nou na forumu
Namen imam kupiti alfo 33 in jo razstaviti in poštimat tak ko je treba. Vendar imam majhen problem, nimam prostora za to, tak da sedaj sprašujem naokoli če ima kdo plac za posodit, ker mi bo drugače cela stvar padla v vodo.
LaserJaMM napisal/-a:Jaz in še 5 drugih uporabnikov foruma imamo najeto delavnico v bližini LJ. Stroški najema so, če nas bo 7, 10k na osebo + sitnica za štrom ( voda je vključena v ceno).
Super, zdej se moram zmenit samo še s starši, potem pa ti pošljem pm, da ti sporočim kako sem se odločil
LaserJaMM napisal/-a:Jaz in še 5 drugih uporabnikov foruma imamo najeto delavnico v bližini LJ. Stroški najema so, če nas bo 7, 10k na osebo + sitnica za štrom ( voda je vključena v ceno).
Super, zdej se moram zmenit samo še s starši, potem pa ti pošljem pm, da ti sporočim kako sem se odločil
Stvar je taka, stoji pa tkole, men tega k sm si zamislu nau ratal, poleg tega pa ne vem če bi solde lahko skup napraskal. Me pa zanima će bi lahko kdaj prišo pomagat komu šraufat če bo rabu?