Ne nabijajta in pojdita pogledat v salon, kakšen razmak bi moral biti. Na 33ki ni tako navzkriž stalo lepo vaju prosim. Nekdo je nekaj prčkal po pantih in je sedaj tako kot je.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Ko so mene nabasal od zadaj in mi rahlo premaknili zadnjo vezno steno, na katero je privijačeno zapiralo prtljažnika, je bilo treba tudi zaloputnit kot pri norcih da se je prtljažnik sploh zaprl, pa vrata so bila občutno zamaknjena. Tako da poglej stanje pantov in kako je z vezno steno...
a se sekirate za take malenkosti dokler mašinca dela pa dokler ni kariesa pa dokler nimaš zlatih ribic v kabini po kakšnem nalivu, je vse Ok, samo vozt pa uživat pa vzdrževat kot je treba. tud moje havbe niso sposobni na treh servisih bli naštelat, ker zdj šele zija, če bi pustu tko kot je blo, bi blo boljš
hehehe še eno dobro stvar sem danes potestiral.....gretje sedežev......mater je blo zjutraj usnje mrzlo.....potem pa lepo pritisnem gumb..in na križišču 200m stran ko sem čakal zeleno luč me je že grelo v rit hehehhe....de best.....
aja pa odločil sem se da bo mela moja alfa tut svojo telefonsko številko hehehehe.....jutri nabavim kartico mobi pa je.....
Saj ni treba da ima svojo. Se da zrihtat tako, da ko daš kontakt se vklopi avtotelefon in so ti vsi klici preusmerjeni na ta telefon, ko avto ugasneš je spet v rabi prenosi telefon.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
lizard napisal/-a:Saj ni treba da ima svojo. Se da zrihtat tako, da ko daš kontakt se vklopi avtotelefon in so ti vsi klici preusmerjeni na ta telefon, ko avto ugasneš je spet v rabi prenosi telefon.
aja ??? zanimivo....kako pa .....a prek bluetootha
TribesMan napisal/-a:Ko so mene nabasal od zadaj in mi rahlo premaknili zadnjo vezno steno, na katero je privijačeno zapiralo prtljažnika, je bilo treba tudi zaloputnit kot pri norcih da se je prtljažnik sploh zaprl, pa vrata so bila občutno zamaknjena. Tako da poglej stanje pantov in kako je z vezno steno...
Al pa malo naštelaš un kluko kamor se zakahlajo prtlažna vrata.
Ja mogoče je razlog v tem da levo stran bolj v tla osvetljuje (da se ne blešči nasproti vozečim),desna pa malo dlje sveti od leve in mogoče zgleda da slabše sveti (oz. je bolj razpršen snop).
No jaz imam čisto nove originalne luči na moji 156 in so bolj žalost kot ne - glede na druge avtomobile novejše izdelave....