seboss85 napisal/-a:jes mam pa drug problem... kazalec temperature mi ostaja na 70 C... nikoli ne pade do 0... pa če mi avto 3 dni stoji... potem ko se pa zagreje se mi pa dvigne tam nekje na 110 C...
števec zanič??
Zelo verjetno je števec, ker če kažeisti tudi ko ni kontakta, je to to.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
pa ob menjavi števca so potem tudi kilometri drugačni?? al je kilometrina kje drugje zapisana pa potem ko priklopiš drugega kaže realno stanje?? pa mogoče ve kdo za kake števce oz jih ima ker imam plavo osvetlitev.. pa se ponoči nič kaj ne vidi kolko kaže... pa še pol žarničk je pocrkalo...
Ko prebiram vaše poste mi je full čudno ,da imate probleme z neoriginalnim termostatom. Sam sem dal za njega 2 tedna nazaj 25 eur in dela vse ok (zaenkrat) !
Lp
Jah men je pa pač crknil, oz je bil zanič, zdaj z originalnim je pa čist kull, je pa res da ta ki sem ga dobil od verneta, sploh ni bil za 20V mašino, to sem šele potem zvedel, za 20V mašine je neoriginal samo od facet-am ki pa stane toliko kot original.... saj nima veze, važno da vam dela,pri meni je bilo pač tako
Vsem na forumu lep pozdrav.
Cene termostatov, ki so bile napisane tukaj so bile žal napačne in zavajajoče.
Če pa vas zanimajo cene termostatov pa mi pišite na ZS.
Zadnjič spremenil marius, dne Če Feb 26, 2009 10:52 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne vem js sem zdele dal avto Grillu pa sm reku d nej preveri termostat, meni pride če se res ''dober'' vozem do nekje 80, pri normalni vožnji pa se giblje okoli 70°C, čeprav imam zdele od Grilla nadomestni avto AR 156 letnik 1999 1.8TS, pa je zelo podobna stvar!
Bomo vidl kva bo majstr povedal!
lp
Prej ti ga naj naroči, če ga nima na zalogi, predno gre razdirat...
Drugač se zna zgodit da boš čakal z podrtim avtom jst sem 10 dni
Italjani in njihova logistika
ja sicer vprašal ga nism če ga ima sva se pa že 1teden prej dogovorjala za servis in kaj bo za ZAMENJAT, tako da mislim da ga ima na zalogi!
10dni si čakal HUDU, pol bi ti pa lahk GTjko dal za nadomestno