Lepo, lepo. Od prvega pa do zadnjega, čeprav Tipo me pa res ni nikdar rajcal . Upam, da prilepiš še kako sliko od trenutne alfe, saj tega ni nikdar dovolj . Eni pač imajo, drugi bi pa radi vsaj gledal...
avto zgodovina za pohvalit
jaz sem tudi pristaš italijanskih avtomobilov...lancia thema., lancia dedra in zdaj moja druga 156-2.4jtd...in se absolutno strinjam, da z rednimi servisi in malo občutka se da prevoziti kar nekaj km..
ampak to kar si ti imel so moje sanje ...lancia delta integrale
ojej kako mi je ta avto všeč....
tudi 156 ke pa so za pohvalit seveda
...take spark končnike za auspuh bi tudi jaz dal na mojo 2.4 mjet-ko, a mi lahko poveš točno model, da jih naročim?
-uh,res spoštovanja vredno,tudi zdajšnja alfa je super,barva fenomenalna,na prvi sliki mi je najbolj všeč
-žal,tudi jaz moram komentirat tablico na sredini,ok,tebi je všeč,ampak verjami,da si v veliki manjšini,ras škoda,da vstrajaš pri tem
PS-imaš kakšne zveze s Opatijo,ali kar tako,ker ti je v bližini?
-če bi stanoval v Ilirski Bistrici,bi bil ziher skoraj vsak vikend tam,saj sem kar dolgo tam živel
Lepi avti res Jaz sem tudi imel tipota, zdej imam ar 156, integralka pa je želja... mogoče enkrat zgleda imava podoben okus. Sicer mi ni jasno zakaj tako vztrajno tlačiš tablco na sredino pri 156ki, ampak OK, vsak ima svoj prav.
Dej mi povej, kje si slikal rdečo integralko, kje se nahaja ta F-84 Thunderjet???
Tisti avion je takrat (leta 1995) stal na vhodu na letališče Rijeka na Krku.
Ne vem pa, če je še vedno tam.
Alfafil - Opatija nam je blizu, tako da se gremo tja kdaj pa kdaj malo sprehodit, nič več.
Precej časa je že minilo od mojega zadnjega posta. Pa ne zato, ker se mi ni dalo nič napisati, ampak zato, ker je bil ves ta čas avto na predelavi, ki pa se je na žalost zavlekla precej dlje kot sem predvideval. Vendar kar je - je, ALFA je zdaj doma in čas je, da vam jo predstavim v novem izgledu.
Ker pa je sprememb res veliko, bom slike in nekaj teksta objavil v novi temi z naslovom:
z naslovom : Alfa 156 Autodelta WTCC by Marinero & Claudio