Moderator: Tehnika moderatorji

jermeni na 60.000 oz. 3 leta po novem, ker jih je strgalo pred prejšnjo mejo.iKst napisal/-a:Nimam pojma, predvidevam da na 15k, jermeni pa nekje okoli 80 do 100k.

ja, 2.0 so znani po tem, da ribajo lepo po vrsti. sploh ob nemarnem lastniku ki ne kontrolira olja in ga menjava na več kot 10.000 km (čeprav so ribnili tudi tistim, ki so ga in bili res vzorni alfisti). malo uporabi Search funkcijo in boš o 2.0 motorju našel toliko "zanimivega" da se boš lepo nabral. je pa znano tudi to, da imajo baje konstruktorsko napako (sploh serija 16201 in 32xxx, o tem ti zna uporabnik Ozi kaj več povedat. pa mislim da Unicorn tudi), zaradi katere ribajo na določenih cilindrih. poleg tega, da ležaje obrablja preveč in jih je že marsikateremu (tudi meni) zavrtelo, pa je lepo šel avto na popravilo oz generalno obnovo motorja. in verjemi mi, ojnični ležaji se ne vidijo na zunaj, kako so obrabljeni...pa ti lahko mehanik pove kar če...tudi moj je lepo potegnil, lep zvok, lepi pospeški...in potem ribato.iKst napisal/-a:alfa_samec, hvala za opozorilo
Ampak, kot sem že napisal. Avto zgleda OK, ne samo za to ceno ampak na sploh. Sem v zadnjih dneh videl nekaj bistveno dražjih, pa ni nujno, da so kaj boljši (prej nasprotno). Nenazadnje je pa slabih 10 jurjev niti ni tako nenavadna cena za trenutne razmere in 2.0 bencinski motor.
Mogoče se res kdaj preveč brezglavo zapičim v kakšno stvar, ampak tole se mi zdi dober deal. Na servisu bom itak avto videl še od spodaj, pa mehaniki bodo svoje povedali. Če bo vse v mejah normale ne vidim razloga za skrb.
Kaj misliš s tem da so 2.0 psi? A je znano, da radi ribnejo al kaj? Motor v tej je sicer slišat in videt zelo OK. Spušča vse prave zvoke, lepo se vrti, lepo potegne...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost