Moja 147-ka ;) & 156

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
bostjanluk
Alfa Member
Alfa Member

TI pragi po mojem mnenju lepo podaljšajo linijo avtomobila malce nižje in naredijo avto optično nižji, medtem ko pragi, ki si jih še pokazal vse skupaj uničijo. Moje mnenje.
Uporabniški avatar
kukec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Slov. Bistrica

lep avto imaš, barva je dobra, felne pa tudi super pašjeo..
koliko se mi dozdeva, ima alfa zelo lepe dizajne orginal platišč, tak da kakšne aftermarket zgledajo mnogo slabše kot orginal...
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Dravograd

Moje mnenje je pa karkoli boš dal gor , ko bo alfico le še polepšalo, sam mogoč bi se pa js prej odločo za TI pragove, da bo lepo okusno :wink:
bivša alfica
145 1.6 boxer
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

Obstaja se opcija GTA pragov, ampak najverjetneje grejo TI gor, ker GTA prevec vn strlijo :?
lukeatluke
Alfa Junior
Alfa Junior

Tale avto je pa čisti cuker.Kaj bi ga mel... :cry:
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

Treba dodelat se par zadev, katere imam v glavi, pa bo blizu cukra :)
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

:|
Zadnjič spremenil xfxpwnz, dne Če Okt 07, 2010 7:36 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

kje bi bilo mogoce dobit kaj takega http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :3112.html pri nas?
Ali pa cez mejo,... In mogoce po malo bol ugodni ceni, ker za ta denar se dobi ze cel odbijac :oops:
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

No po dolgem casu lahko prilepim kako slikco spet,...
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Feltne niso vec crom look, ampak so na novo pobarvane, zal, zelo slabo.
Naslednji teden gre sprednji odbijac na barvanje, in na avtu se bo se montiralo vzmeti -35mm. Se opravicujem za klaviteto slik, je blo slikano z mobitelom
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

no te dni nism imel kaj delat in sem naredu lih kako sliko

Slika

Slika

to prvo bi dau tudi tekmovat za POTM, samo nevem ce lih ustreza tematiki tega mesca, pa tudi kvaliteta ni ta prava, tko da nevem :-k
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

Kot vidim se pogovarjam sam s sabo ze 3 leta ampak ok, evo me spet :) Alfa je se vedno v moji lasti. Sedaj je znizana za -35mm in se pelje na novih amortizerjih, use skupaj je blo montirano niti 2 tedna nazaj.

Ena slikca na hitro
Slika

Ja se vedno sem brez pokrovcka, prvo sem probal dobit rabljenega, ker cena novega mi je bla malo velika, namrec 17€ za ta koscek plastike... No pol sem ga pa vseno narocil. Ker sem delal deljeno in nisem mel casa ga prevzet, ga je prevzel zame kolega, ko mi ga da vidim da je zapakiran, v original AR embalazi in "itak" more bit pravi, ce sem pa narocil preko st. sasije. Dam js pokrovcek barvat, ga dobim nazaj da ga lepo montiram, in ni pravi :( sedaj morem ga malo obrezat po robovih in ga bom zalepil z lepilom.
Ko sem dal barvat pokrovcek sem dal barvat tudi crno plastiko okoli luci(le okvir, tisto wannabe mrezico sem pustil crno) in sem mislil da bo bolse izpadlo, je kar je :)

Sedaj iscem pragove od Ti ali sport packa, ta teden ali naslednji pride folja cez streho, kasneje se lip spoiler ter temne sipe, in glede videza bo to to, nesmem pa pozabit da se bo delau tudi veliki servis v kratkem.
Uporabniški avatar
MaStr
Moderator
Moderator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Giulia Q4 Veloce, 2.2 JTDm
Kraj: Assling (Jesenice)

Da ne boš imel monologa:
Lepo skrbiš zanjo =D> =D> =D>
Join the dark side:
viewtopic.php?f=8&t=44270" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

skrbeti sem zacel bolj sedaj, ker prej se je avto vozu zelo malo. od kar ga imam sem naredil 20k km. Imamo 3 avte pri hisi pa malo menjavam, pa tudi sem imel manjse tezave in tako je avto stal dosti casa tudi brezveze. Tako sem moral zamenjati akumulator, ena feltna je bila zvita ze ko sem jih kupu, pa nisem opazil, potem pa sem imel se sam manjse srecanje z robnikom (20km/h normalna voznja) pa sem dal se feltno ravnat, pa sedaj hocem odpravit se par malenkosti in jo malo spravit v boljso formo :) Jo bom poslikal kej ob soncu, da mi poveste mnenje o tisti plastiki okoli lluci ;)
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

lepa Alfica =D>
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist

No tako, v avtu je nov avtoradio, ter nova baterija. Ta mesec ga caka, kot ze receno, menjava jermenov in vodne crpalke.
Razmisljal sem tudi o distancnikih, jih ma kdo na svoji 156?

Evo se ena slikca od danes na hitro
Slika
Odgovori
  • Informacija