Lepo bi prosil če ima mogoče kdo slovenska ali angleška navodila za cd avtoradio za 156 jtd 2005 ,mogoče v pdf obliki ali za skopirat,ker mam namreč v ita. Zanima me namreč kako se da izključit dodatne postaje LW AM al kaj so že ...ker ko pritisnem na volanu tipko crc za prestavljanje med tunerjem in cd in wekslerjem. Če imam na tuner in pritisnem CRC mi prvo vrže še druge radijske frekvence 606 in kr neki in morm 3 do 4 krat pritisnit preden mi šalta na cd in potem naprej na izmenjevalec .Če pa na radiju pritisnem pa gre lepo iz tunerja direkt na cd in naprej na izmenjevalec.Se da kje to nastavit v meniju sm že vse pogledal,hvala.
hm sam kolega ma na 2,4jtd pa mu dela tko kot more,brez vmesnih postaj.sam za knjižico v slo ali ang bi vseeno prosil,me še nekaj drugih stvari zanima.
Js ti lahko pošljem PDF v POL jeziku sam ne vem če si boš kej pomagal s tem!
Pošlji svoj mail na ZS če se rabiš!
Drugače pa meni ist dela tko d je možno d se te nastavitve ne da spremenit!
matkeg napisal/-a:Js ti lahko pošljem PDF v POL jeziku sam ne vem če si boš kej pomagal s tem!
Pošlji svoj mail na ZS če se rabiš!
Drugače pa meni ist dela tko d je možno d se te nastavitve ne da spremenit!
hm ,hvala ti sam mi neč ne pomaga ,k jest mam pa v italijanščini navodila,rabu bi vsaj angleška ali slovenska .
To teme si bom malo sposodil! I
mam radio na CD original ALFA 156high!Do sedaj se mi je prižigal&ugašal vse preko ključa, sedaj sem pa neke nastavitve moral pomešat in me zanima kaj moram spremenit neki sem sprobaval pa mi ni ratalo, če bi lahko kdo pogledal v navodila če je kej definirano kakšen pogoj mora biti da se prižiga&ugaša.
lp
Rešen problem!Je pa povezava vzvratne luči, vklo&izklop radia in ASR vse na isti varovalki!Najslabš je blo to da varovalka najbrž sploh ni bila do konca pregorena ampak štroma pa ni blo, ko sem pa še ASR probav sklučt jo je pa scvrlo do kraja!Taka jeba je to..
Sem novinec na tem forumu in me nekaj zanima, imam alfo l.2003 z fl armaturo in me zanima če imam jst tud možnost telefon povezati z radiom ker imam na stebričkih mikrofone pa ne znam naštimam pa tud ne wem če mam sploh to možnost (mam radio s CD)