Hvala za odgovor,se mi je zdel,da sem že nekaj ne glih dobrga nekje bral od nje!!aless napisal/-a:crna je pripeljana iz italije...samo 1 kljuc,...po celi voznikovi strani je bla razbita,...v SLO pred 2 mesci se ni bila registrirana,...voznikova vrata so bila takrat zelo slabo pobarvana, pa tudi volan je spodaj pri sivih malo strgan(ce se prav spomnim),...pa gume so ble hin

Pomoje pa ne, vsaj za denar spodobnega primerka ne, ker je avto ze po hitrem zunanjem ogledu bogi. Mogoce edino za koga z izredno nizkimi standardi in, ki je v avto se nekaj pripravljen vloziti.Gregson007 napisal/-a:splača se pogledat tisto TI pri As, je pa iz Belgije skor verjetno

Gretje sedezev je bilo dodatna oprema, v nemciji je pogost pri opremi Distinctive, pri belgijskih in italijanskih avtih pa bolj kot ne izjema. Opozoriti pa moram na dokaj cudno pozicijo stikala, ki je pod sedezem(italijaninovialfas napisal/-a:Še par vprašanj..a gretje sedežev imajo take alfe? pa kako je z velikim servisom..berem po netu take in drugačne predloge (servis na 112k km ali na 56k? ipd)...jaz bi itaq po nakupu napravil velik servis, ker dvomim da je bil že narejen, ampak vseeno..ker prvi mesec bo malo kriza kar se financ tiče...

Zdej lahko,da je ta avto res bogi v AS-u!! Ga res nism šel pogledat in recmo da vrjamem,če si ga dejanskoo videl! Drgač pa lahko rečem da sem kot nenormalno "picajzlast" in sitn kupec več kot 3 mesce po celi Slo kupoval Alfe (156,166), in nazadnje približek popolnosti Alfe našel ravno pri tej firmi (negativnih ostalih izkušenj lahko napišem za eno celo stran Alfa foruma!!). S ceno smo prav tako prišli skup in lahko rečem samo dobro besedo za prodajalca in vozilo AR 156 jtd TI,katerega sem potem kupil in si ga še zdaj z veseljem lasti moja punca!!punkfan napisal/-a:Pomoje pa ne, vsaj za denar spodobnega primerka ne, ker je avto ze po hitrem zunanjem ogledu bogi. Mogoce edino za koga z izredno nizkimi standardi in, ki je v avto se nekaj pripravljen vloziti.Gregson007 napisal/-a:splača se pogledat tisto TI pri As, je pa iz Belgije skor verjetno

Tocno tako!Gregson007 napisal/-a:to da greš pogledat še ne pomeni da tudi kupiš, noben ti ne zaračuna ogleda ali test drajva, na podlagi videnega lahko v prihodnje potem lažje delaš primerjave med posameznimi vozili![]()
pred nakupom pogledat v ,,živo,, čim več vozil, čim več jih sprobat

meni spredaj deluje vse nekako zamakjeno..a si že bil na ogledu ali klical? če ima tehten razlog za prodajo, ker spodaj piše nujno... cena bi bla ugdna.. recimo da se vloži v njo 1000€ da je top... si še vseeno dobro prišel skozi..m.i.h.a. napisal/-a:a pozna kdo tale avto - http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2730544&show=1
...če se ne motim je bila pred dvema tednoma cena še 7300 EUR, danes zjutraj 6500, sedaj pa že 6000 EUR
Tnx

viewtopic.php?t=16445&postdays=0&postorder=asc&start=45novialfas napisal/-a:Poslal sem ti zs, pa ali najde kdo kakšno sliko kako zgleda gumb za vklop gretja sedežev oziroma več informacij, ker nočem izpadt kekec ko bom buljil pod stol...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost