The ultimate AR Meet: Mobikrog, 21.3.2009 ob 10:00

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Turtle napisal/-a:Dejstvo ja da bodo slej ko pre vse te zadeve spravil na piste...taka je logika. Da ne bo več po javnih cesta, kar povsem podpiram.....dokler smo se dobival za leclerom pa brnčičeva (tam je že blo mal kritično) je še kar šlo.

....zdej nam samo še piste manjkajo..... :lol: :lol:
Moje mnenje je, da bo minilo še prekleto veliko časa, preden bomo dobili kakšno dirkališče.
V Sotžicah naj ga naredijo, pa bo. Itak je vse razkopano :P
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Inti napisal/-a:Moje mnenje je, da bo minilo še prekleto veliko časa, preden bomo dobili kakšno dirkališče.
Se strinjam, še kar nekaj časa oz. dokler kakšen "veljak" ne bo videl priložnosti da si na projektu izgradnje dirkališča malo napolni žepe. Ko bo nekdo finančno kaj imel od tega bo pa zgrajeno v rekordnem času...pa za rekorden denar. :roll: :mrgreen:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Od racinga profita ni, samo dolg minus, to je znano več vrst pri nas, medijsko pokrito je seveda odlično...

Dokler je bolj važna reportaža kako brcata dve vasi med seboj, kot DP v CHD,GHD ali rallyu...ah, sem že prevečkrat napisal to... #-o

Sicer dirkališče samo bi se z časom pokrilo, če bi imeli prave cene, ter zastavili zadevo tako, da bi "pod streho" v celoten kompleks pospravili več kosov avtomotošporta npr: karting, chd, drift pa še motoriste morda...bi bila proga praktično zasedena non stop, kar bi bilo lufta bi bili pa track dayi in treningi...sam kaj ko tak objekt stane več vrst denarja, jst sem se že sprijaznil, da ga še ene 20 let ne bo :mrgreen:
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Bistri, mogoče se pa kaj obrne na bolje. Vedeti je treba, da je pri nas marsikateri objekt, ki svoje prvotne funkcije ne opravlja več, je pa primeren kot osnova za dirkališče. No, in pri obstoju takšnega objekta stroški za zagon nenadoma niso več tako astronomski...

Sicer pa, živi bili pa videli.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Vem kaj imaš v mislilh, upam da se bo izšlo tako, da bomo imeli "spet" pisto...sam kaj ko so vse tam podrli in ograj ni več...(če imava enako stvar v mislih)...kar nekaj vložka je potrebnega...če pa bo to zares, tako, da se bo dalo ponucat tudi za kak track day, bo pa =D> =D> =D>
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Kolk ljudi ve kdo je Zlatko Zahovič, Cimerotič... ?

Kolk ljudi ve kdo je Luka Marko Grošelj, Igor Jerman, Andrej Jereb... ?

Tle se nažalost že vse neha. Škoda da nisem povabljen v oddajo, če že posnetek znajo vrtet naš :)
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Hehe, bemwejaše so že omenili, alfistov še ne. :lol: Govorim o Trenjih.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Videa še vedno ni :lol:
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

alan dej poklič v oddajo :D
V8
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

Upam da videa več ne bo. Sej je tist mulc jim kr dobr povedu, dejte nam plac za sprobat avto matr!
DaemonMe
Alfist
Alfist

bass napisal/-a:p**** fantje, dejte to mal bolj diskretno počet, leti predvsem nate DaemonMe, ker tole kar se ti greš tukaj gor ni nič drugega kot primitivno merjenje tiča, zaradi česa bomo posredno tudi vsi ostali najebali. :?
Svoje prekrške opisuj kje drugje, ker s tem mečeš slabo luč na vse ostale. Don't be such a tosser, sej nimaš audija. ;)

LOL, glede na to, da je vsaka tvoja druga tema o velikosti, lahko upravičeno sklepam, da si na to temo prikrajšan? :) Umiri se malo, prosim, in se javi, ko boš brez greha.
Hvala.
DaemonMe
Alfist
Alfist

FuManchu napisal/-a:DaemonMe, pravi si ti Eustahije Brzić :lol:

Predvidevam, da tudi kakšen policist bere ta forum (recimo iz okolice Celja), pa tudi tvoja brera je kar vpadljiv avtomobil. You do the math.
Mah, nisem, se mi dogaja samo enkrat na vsake toliko. Je pa res, da naglas povem, medtem ko razni pametnjakoviči zamolčijo in potem moralizirajo, po drugi strani se pa vsak vikend koma pijani vozijo naokoli. Takle mamo.
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Hahaha. Ne gre se zato, kdo je tu brez greha, ker ga ni takega junaka. Vsak pritisne avto kdaj.
Gre se zato, da ostale mečeš v slabo luč s svojim prepotentnim hvalisanjem. Ni treba vsega naglas povedat, sploh. Vsaj ne tukajle in sploh ne v konkretne detajle.

Sej si hud stari, ni se treba še dokazovat, ok, ker pol res izpade, kot da kompenziraš... :lol:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
DaemonMe
Alfist
Alfist

bass napisal/-a:Hahaha. Ne gre se zato, kdo je tu brez greha, ker ga ni takega junaka. Vsak pritisne avto kdaj.
Gre se zato, da ostale mečeš v slabo luč s svojim prepotentnim hvalisanjem. Ni treba vsega naglas povedat, sploh. Vsaj ne tukajle in sploh ne v konkretne detajle.

Sej si hud stari, ni se treba še dokazovat, ok, ker pol res izpade, kot da kompenziraš... :lol:

Slabo luč mečem na ostale udeležence foruma, ker napišem, kako sem sem z veseljem dvignil adrenalin z voznikom Audija? Ne ga no lomit. :)

In kje si našel v mojem pisanju kaj prepotentnega? Če kaj, sem pohvalil Brero, ki mi je res prirasla k srcu, med tem ko lahko na veliko temah zaslediš, da nisem nikakršn "hud" voznik, ampak čisto povprečno teslo. Bo tako zate bolj sprejemljivo? :D
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

461 prispevkov v 4 letih

vs.

3134 prispevkov v 3 letih

Kdo več naglas pove?
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Odgovori
  • Informacija