@zdravc če se ne motim sem bil tam preden smo šli na pisto parkiran pred tabo, rdeča gt, z drago sma sedela na stolčkih pred njo, tedaj ko so tam zadaj probal zmaja v luft spravit.
V glavnem, blo mi je fenomenalno, od štarta v ljubljani do postanka v bistrici in dogajanja na grobniku. Še zdaj me popade smeh k pomislim da sem se na poizkus spretnostne vožnje prijavil misleč da se bo vozilo rikverc med stožci

V glavnem dobil sem disinformacije, ampak nakoncu je še dobr izpadl. Baje sem bil po prvem krogu prvi, v drugem sem se pa čist zajebal, hehe.
Potem pa sama pista, juuhej, drugo leto grem spet, sicer sem odpeljal samo tri kroge (low tire budget

), ampak v teh treh jo nisem šparu. Drugače se mi proga ne zdi nekaj zapletena, večinoma tretja do konca in četrta za češnco.

Kdo ve kakšen motor je imel on hrvat z viola 156? Je bil 2.5 V6, mogoče celo GTA? V ogledalu sem ga zagledal pri predzadnjemu ovinku pred ciljno ravnino, nakar me je pred prvem ovinku dohitel, tam se mu nisem pustil, nakar sem se umaknil na zunanjo stran, je švignil mimo. Škoda za onega dečka za lepo spedenano 147ko, je valda zakuhal na progi ali kaj. Tut ena zagrebška gt je peljala po pisti počasi z vsemi štirimi smerniki, preden sem šel jaz dol.
V glavnem blo je super, spoznal celo nekaj forumašev, SubjectX, Gorkichev, Bass..., če sm koga pozabil, vsem en lep pozdrav.