Alfapassione09 - Grobnik 26.4

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radmirje

@zdravc če se ne motim sem bil tam preden smo šli na pisto parkiran pred tabo, rdeča gt, z drago sma sedela na stolčkih pred njo, tedaj ko so tam zadaj probal zmaja v luft spravit. :mrgreen:

V glavnem, blo mi je fenomenalno, od štarta v ljubljani do postanka v bistrici in dogajanja na grobniku. Še zdaj me popade smeh k pomislim da sem se na poizkus spretnostne vožnje prijavil misleč da se bo vozilo rikverc med stožci ](*,) :rofl: V glavnem dobil sem disinformacije, ampak nakoncu je še dobr izpadl. Baje sem bil po prvem krogu prvi, v drugem sem se pa čist zajebal, hehe.
Potem pa sama pista, juuhej, drugo leto grem spet, sicer sem odpeljal samo tri kroge (low tire budget :evil: ), ampak v teh treh jo nisem šparu. Drugače se mi proga ne zdi nekaj zapletena, večinoma tretja do konca in četrta za češnco. :mrgreen: Kdo ve kakšen motor je imel on hrvat z viola 156? Je bil 2.5 V6, mogoče celo GTA? V ogledalu sem ga zagledal pri predzadnjemu ovinku pred ciljno ravnino, nakar me je pred prvem ovinku dohitel, tam se mu nisem pustil, nakar sem se umaknil na zunanjo stran, je švignil mimo. Škoda za onega dečka za lepo spedenano 147ko, je valda zakuhal na progi ali kaj. Tut ena zagrebška gt je peljala po pisti počasi z vsemi štirimi smerniki, preden sem šel jaz dol.

V glavnem blo je super, spoznal celo nekaj forumašev, SubjectX, Gorkichev, Bass..., če sm koga pozabil, vsem en lep pozdrav. :wave:
Uporabniški avatar
zdravc
Alfa Freak
Alfa Freak

@Alfa33
ja se spomnim, pa na spretnostni se spomnim ko si rocno zategoval, si kr show naredil :D

@Enthusiast
ja to sem bil jaz, za tvojo alfo. lepa, pa res lepo si odpeljal prvo voznjo =D> , nisi imel celo drugi najboljsi cas od vseh vozenj?
pa ko sem vaju s punco videl, sem se bolj zacel pogresat svojo :P
"Poltoga prema rocks!!11" Vlad Redneckski 2012
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Črnuče

Slika
V8
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Del ojnice enega Hrvata. Menda 75. :cry:
Slika
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radmirje

Nisem pol vprašal, majstore tam je sam reku da sem zajebu. :lol:
Ti bi pa mogu svojo na silo ugrabit, sej pol bi ji ratalo všeč. :wink:

Par filmčkov

http://www.megaupload.com/?d=OX3ZJ4J5

in slikce, večina jih je z vožnje proti dol, je mela draga svoj moment :mrgreen: Tam se mi ni dalo slikat, ker je itak že vsak tadrug in bo polno slik. :)

http://www.sendspace.com/file/hat1jw
Zadnjič spremenil Enthusiast, dne Po Apr 27, 2009 11:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Del ojnice enega Hrvata. Menda 75. :cry:
U luft je šla 147
V8
Uporabniški avatar
Crazy Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

a j bla 2.0 ts :lol: :lol: #-o
Alfa Romeo 145 1.7 8V boxer
8AK
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

16v :mrgreen:

ne, baje je bila 1.6. Bodo drugi več vedel povedat.
V8
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: ljubljana

res je blo hudo! Edina stvar, ki me je zmotla je ta, da sm ugotovu, da morm enkrat spet met 145 qv. ;)
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Za tiste, ki morda se nimate obuctka, kako izgledajo priprave na zacetek tekmovanja v spretnosti voznji.
Na sledeci sliki se jasno vidi visoka napetost, trema ter izredna koncentracija nasega uporabnika, ki nestrpno caka na zacetek... :mrgreen:

Slika

p.s. sam voznja je bila pa dobra... skoda za "nesreco" v finalni voznji :?

LP
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič
Kontakt:

Si mogel a? :lol:

Kaj pa kej slik iz piste?
Slika
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Slike by my GF:D

Se moje mnenje:
Full dobro presenecenje dveh forumasev, ki sta mi prinesla vrecki z zamaski! Hvala fanta!!
Zacetno zamujanje ni bilo tako slabo, me je veselilo, ko je folk prisel k meni do alfe in me pozdravil, sam sem namrec se zelo slaboten na levi nogi in sem se malo sparal za grobnik da bom lahko tam malo vec setal.
Koji je jači v vrhniski klanec je bil fajni, ce bi se tam potem dirkanje koncalo..sem si predstavljal da se bomo potem vozili v neki mirni koloni brez prehitevanj.
Bistricani so full dobr organizirali potem naprej voznjo skozi mesto, prometnica na koncu ki je pomahala..kdo je to?

Ko smo pa prisli na grobnik pa sm vidu tolk in take alfe sem pa itak samo zazijal. Muzka je bila sicer cisto prenaglas tm okrog sotorcka, malo bolj raznolik program tudi nebi skodoval, sploh me je pa zmotila kuhinja okoli tiste umetnostne voznje okoli stozcev. V prvem (in kolikor vem edinem napovedanem krogu) je bil prvi enthuziast. V tem krogu so se na glas govorili case. Ko pa so se potem spomnilil da je treba pa se kr en krog peljat, pa niso nic vec na glas govorili casov, se kar pa se je slovenska GTjka zdele dalec hitrejsa od tiste nafurflane hrvaske GTjke. Skratka, kuhinja..nevredna takega zborovanja..

Kroga po pisti sta bila zabavna, ne vem pa sicer kva so trije fiati delal gor razen guzve:S
Pol sm sou se dva kroga mal hitreje, da sem preveril, ce ESP se kar deluje, vec mi je bilo pa ze skoda gum..

Fantje, veselilo me je spoznati vas, se veckrat se zihr vidimo. Se enkrat hvala za zamaske, in se vidimo na naslednjem mitingu..

p.s.: forum je cuden in ne prebavi thumbov..cela galerija: http://www.imagebam.com/gallery/2d9776b ... 0467e1886/
Zadnjič spremenil SubjectX, dne Po Apr 27, 2009 2:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tym_alfa
Alfist
Alfist
Kraj: izola
Kontakt:

eko tukaj so še moje slike

http://www.moj-album.com/album/15591215/
Slika
Slika
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-bilo je super,res se splača sodelovat =D>
-tudi žena je navdušena nad pisto,drugo leto želi sama probat
-vozil sem 2 turistična kroga in 2 hitra
-bili smo trije v avtu s klimo #-o ,vklopljenim boxom,pa moram povedat,da se nisem počutil podrejeno proti "konkurenci" (alfe do 150KM)
-res je,da sem šparal bremze in gume,zato nisem preveč polagal ovinke,mogoče zato ni bilo videt,da bi kaj pobralo gum :doubt:
Odgovori
  • Informacija