Alfapassione09 - Grobnik 26.4

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

-fantje,se spomnite,kako smo zaprli hondo na ac :lol:
-pot je bila kar zanimiva,dva kroga po rondojih,par "izletov",tudi malo primerjave s hrvati na ac za Grobnik,ampak vse še pod kontrolom :wink:
-organizacija je dobra,saj ni to mačji kašelj,glede razglasitve rezultatov pri stožcih pa-komu mar,to je vse zajebancija (zmagovalec je pač štartal na ena,namesto na tri :wink: )
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

jaaa, una hondica je samo bremzala k so se tri alfe vstric peljale po vrhniskem klancu 150:D
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfafil napisal/-a:-bilo je super,res se splača sodelovat =D>
-tudi žena je navdušena nad pisto,drugo leto želi sama probat
-vozil sem 2 turistična kroga in 2 hitra
-bili smo trije v avtu s klimo #-o ,vklopljenim boxom,pa moram povedat,da se nisem počutil podrejeno proti "konkurenci" (alfe do 150KM)
-res je,da sem šparal bremze in gume,zato nisem preveč polagal ovinke,mogoče zato ni bilo videt,da bi kaj pobralo gum :doubt:
btw: vozil sem za tabo une hitre kroge in te nisem mogel uloviti v moji 2.4 JTDm 166tki.. Jest sm samo gledal:D Ocitno je ze kar nekaj konckov od mojih 175 pocrkalo:D
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-a ti si tisti,ki nisi spustil gasa do konca ravnine :lol: ,mi smo mislili,da te bo obrnilo v ovinku,dobro si to opravil,z levo roko oziroma... :lol: =D> :wink:
-žena pravi,da si car =D>
Uporabniški avatar
Ice Man
Alfa Member
Alfa Member

Evo i službene fotke:

http://www.cuoresportivo.hr/forum/showt ... post298519

Hvala svima na sudjelovanju =D>
Cuore Sportivo Croatia - www.cuoresportivo.hr
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfafil napisal/-a:-a ti si tisti,ki nisi spustil gasa do konca ravnine :lol: ,mi smo mislili,da te bo obrnilo v ovinku,dobro si to opravil,z levo roko oziroma... :lol: =D> :wink:
-žena pravi,da si car =D>
Ma ja, sej moja se je kr drzala notr pa ni bla cist navdusena nad mojim dirkanjem. Sm pa mogu kr z levo nogo opravit, mi ni druzga preostalo:D
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Ja jaz se opravičujem za dirkanje po Vrhniškem klancu,smo hotl poslikat alfice od prve nazaj,pa ste vsi zbezlal :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
dwji
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: ilbis

ma blo je norooo ja hvala za pohvale nam bistričanom haha
biw je pa smeh ko smo ostala sama z draggerjem u rjeki jooo pol pa pršla 1 na grobnik
slike in posnetki sledijo u tem tednu
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

Jst sm bil prvič na grobniku in tudi prvič na kakem srečanju v tujini.
Morem povedat da nism bil prav nič navdušen. Organizacija bi lahko bila 100x boljša, program pa obsežnejši. 4h čakanja da se zdivjamo po pišti in nardimo tiste fottke je blo preveč dolgočasnih. Pogrešal sm tudi obsežnejši vozni park (na trenutke se mi je zdelo kot da je alfa končala delat avte z modelom 145 :roll: ). Nevem tudi zakaj so nas tako hitro zapodili s steze, v tisti urci sm se komaj ogrel :D

Drugače je pa bl organizacija bistrica-reka =D> =D> , končno uspel videt 156 WTCC =D> 8) , kapo dol za zvok 75ke =D>,......
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Ja, hvala!
Zvok ima moja res odličen. Škoda da nisem šel tudi jaz tekmovat v zvoku!
Avtoalarm bi imel zagarantiran!

:mrgreen:
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Overs[t]eer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 3.2 GTA
Kraj: Ljubljana

Bilo je odlično...
Glede na to da je bilo vse skupaj zastonj se niti nad organizacijo ni kaj pritoževati... Motilo me je samo to da sem bil samo sovoznik :lol:
Naslednje leto bo drugače...

Evo pa še en video neuspelega poskusa snemanja kolone Alfic - čisto ste podivjali (Foggya je kr izstrelilo mimo, vsi ostali pa za njim)
Klik: Video - Vrhniški klanec (na poti proti Grobniku)

p.s.: Če je kdo mnenja, da ni dobro da je ta video na netu, oz ga moti da je njegov avto v njem, oz. da bo ta video spet povod za kakšno oddajo na poptv-ju mi sporočte bom zbrisal :D
Zadnjič spremenil Overs[t]eer, dne Po Apr 27, 2009 9:16 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Exorcist
Alfist
Alfist
Kraj: Brežice

Mislim, ta video oz samo norenje po AC mi je zdaleč od smešnega (oz ne vem kaj naj bi to sploh predstavljalo). Skos ste vsi neki pametni kak ljudje ne znajo vozit, pol date pa neki takga gor. Prehitevanje po voznem pasu, po pasu za počasna vozila, norenje... Mislim, boli me k****, take vidim tak vsak dan, žalostno mi je pa videt alfiste v takšnem početju...
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

No pa valda ti je jasno da je bla taka vožnja samo zarad filmčka in sem zato tud po desni peljal.

No kakorkoli že...

Over; dobr tale kišta od Canona snema...

Grilzz ga pa Grilla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

video je super, hondo pojedl u nulo, pa še moje mnenje o tem ,,norenju,,:
-noben od njih ni vozu pod vplivom alkota
-vsi imajo že več izkušenj kot katerikol penzionist ki se v nedeljo poda na AC
-vsi imajo vozniški izpit in brezhibna vozila ter so odgovorni in vedo kaj počnejo
-to da pa pritisneš v vrhniški klanec ki ima 3 vozne pasove pa tudi ni nič drastičnega, pa tudi tovornega prometa ni videti tako da je ena ovira manj na cesti
-idelani vremenski pogoji za vožnjo oz. za pritisnit

zdj pa en primer mladostniškega norenja, ki se je na srečo končal le s poškodbami: kdor je gledu dnevnik prejle in videl karambol iz Kranja kjer se pri 180 na cesti v vasi razpiču 16 letnik brez vozniške in avtu imel še 6 sopotnikov; temu pa res ni pomoči in temu lahko rečemo norenje
Slika
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

:D

Samo na posnetku se ne vidi kok res kadi!
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Odgovori
  • Informacija