Veron napisal/-a:Kako je pa s priključki za tempomat pri AR 147 facelift (2005+ dalje letnik)?
So kabli že pripravljeni ali jih ni, če jih ni, se vseeno da uredit?
sprašujem, ker se počasi odločam za nakup AR147 (verjetno JTD 120) pa bi mi tepomat zelo prav prišel.
zanima me kolko se se pozanimal za te rokče tempomata, naj bi imele lybra in alfa 156 enaki, vendar ima od lybre gor na njen led diodo da se kao vidi kdaj je vklopljena! ker nima na števcih nobene lučke!
pa me zanima kolko sem gleda da naj bi od 156 delovala tudi na lybri brez problema!
KikiTron napisal/-a:@Alfa Dog a ti si že kaj probaval?
Jaz sem vzel dol tisto plastiko okol volanskega droga in temeljito prešlatal vse kable. Konektorja nisem našel, zato sem plastiko dal nazaj in pozabil na tempomat
KikiTron napisal/-a:@Alfa Dog a ti si že kaj probaval?
Jaz sem vzel dol tisto plastiko okol volanskega droga in temeljito prešlatal vse kable. Konektorja nisem našel, zato sem plastiko dal nazaj in pozabil na tempomat
Enako tudi jest! Sva z mojim mehanikom pregledala vse kable pod armaturko, pri varovalkah, pa nič! Škoda, ker bi mi ful prov prišel
Mam pa še vprašanje, če se da tudi pri fl 156-tki potegnit žice z računalnika in tempomat vgradit naknadno!
Creed napisal/-a:Kaj ko bi pogledal prvi post te teme??
LP
Na prvem postu te teme je na shemi računalnik 156 pred fl, na desnem prednjem kraku, jest mam pa fl , pa nimam tam računalnika, zaradi tega pa sprašujem! A se lahko naredi isto kot pri 156 starejše generacije?
Saj nima veze ali je racunalnik na levi ali desni strani. Preveris ce so isto ostevilceni kabli in se lotis dela. Malo je treba preverit ce je racunlanik enako vezan, ce so kabli enako vezani, pol pa vidis, ali bo slo ali ne.
Gregi napisal/-a:Na prvem postu te teme je na shemi računalnik 156 pred fl, na desnem prednjem kraku, jest mam pa fl , pa nimam tam računalnika, zaradi tega pa sprašujem! A se lahko naredi isto kot pri 156 starejše generacije?
Ne vem kje imaš ti računalnik, ampak na sliki je računalnik tam kjer ga imam jaz na moji 156 1.9 mjet l. 2004. In je fl .