Gorenjs'k Bencin Žur 2004 - 25.06.2004

Objave srečanj in prireditev ...
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Oj !

A bodo naši avti ,ko gremo kot klub tud sodelovali na tekmovanju(styling itd.) ?? Al bodo samo na ogled obiskovalcem ?? Hvala !

lp :wink:
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

GTA napisal/-a:Oj !

A bodo naši avti ,ko gremo kot klub tud sodelovali na tekmovanju(styling itd.) ?? Al bodo samo na ogled obiskovalcem ?? Hvala !

Uf zmaga ali pa stopničke ti ne uidejo =D> =D>

Že v Maranellu ko sem bil na zboru 147k in je bilo 150 avtov, bi ziher pobral 1. mesto.

Vsaka čast vam, sicer pa sam zrihti od Autodelte predelavo =D> =D>
Lp G.A.
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Giorgio Armani napisal/-a:
GTA napisal/-a:Oj !

Uf zmaga ali pa stopničke ti ne uidejo =D> =D>

Že v Maranellu ko sem bil na zboru 147k in je bilo 150 avtov, bi ziher pobral 1. mesto.

Vsaka čast vam, sicer pa sam zrihti od Autodelte predelavo =D> =D>

Hvala :wink: Z stopničkami je pa tko, tko , ker komisija bolj gleda na ves ta plastik fantastik na avtu :doubt: Pač je za njih bolj stiliran avto tisti , ki ima čim več plastike obešene gor. Zato se bojim da bodo šteli GTA-jko bolj kot "serijski" avto. Ampak sej počas pedenamo detajle in ko bodo še odbijači od FM-a gor pol pa bo mogoče kej šans. Za Autodelto pa močno upam da bo uspelo. Se še odločamo :wink:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Takole, meeting se bliža, pa mamo še vedno premalo ljudi za organizacijo, naj ponovim tole:
davee napisal/-a:
Fantje in dekleta!
Za miting potrebujem cca. 10 ljudi, ki so pripravljeni delati na samem mitingu. Naloge so raznovrstne, ugodnosti tudi. Zainterisirani me pokličite na 041/724-746, David.
Pa ponudba velja le za tiste, ki bodo do konca tedna imeli izpolnjeno Pristopno izjavo za Klub ljubiteljev vozil alfa romeo ter seveda plačano članarino za tekoče leto.
Naj pa še dodam, da za zainteresirane ni plačila vstopnice, prav tako je zastonj topel obrok ter majica
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Vsak avto k bo mel lexuske gor bo dobil na havbo 50x50cm nalepko:

I'M AN UGLY RICER

:lol: :lol: :mrgreen:
Just kiddin!
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-laser, daj povej kaj bo v primeru dežja,da se ne bomo zastojn pelali iz MB, pravkar so po TV dnevniku povedali da dež bo in to prav jutri jebe... #-o :evil: :twisted:
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja kar se vremena tiče, mamo res "srečo", meeting pa v vsakem primeru BO!!!
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

prjatu napisal/-a:Ja kar se vremena tiče, mamo res "srečo", meeting pa v vsakem primeru BO!!!
-ja p**** kako da ulišpam avto,pol pa na dež od MB-KR?
-imate kakšno avtopralnico na žetone?

-3-4 nas se misli jutri pripelat ,ampak odločitev bo padla jutri dopoldan
Zadnjič spremenil alfafil, dne Če Jun 24, 2004 10:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

Joj ta k... vreme :evil: :( Prov vsak tak hud event zaserje !!! Ampak vseeno upamo na najbolje :? Sej sam zato , ker sva zdele porabla 1h 30min za lišpanje avta pol pa jutr dež !!! Za znort ej :evil:
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Jest sm ga tud drgnu k butast :)

JUTRI BO V VSAKEM PRIMERU!!!
Monroe
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Neverland

Ok, bil na srečanju, dež je pokvaril prireditev samo,
se spoznan z Đordotom, Matjaž ti si pravi alfa fan.
Si ogledal par DB pošati......em hudo poka čeprav
mi ni najbolj jasno čemu bi si montiral vse to v avto.
Videl GTA z foruma in izmenjal par besed z lastnikom,
simpatičen možakar........
En model je uletu z M5 pa imel v prtljažniku
za pleksijem rastavo tovarne bmw pa par modelčkov
bmwjev osvetljenih kot izložba......svašta...?!
Sicer pa dosti plastike povsod ampak tudi kar nekaj
finih punc.....
Uporabniški avatar
AR-146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

ja blo bi super če bi bil vremeeeeee sicer je blo pa tud tko fajn
Uporabniški avatar
uLtRa
Alfist
Alfist
Kontakt:

AR-146 napisal/-a:ja blo bi super če bi bil vremeeeeee sicer je blo pa tud tko fajn
jp, se strinjam.
Drgac pa mam se en komentar nasplosno....zakaj za vraga pridete eni alfisti na meeting SAMO zato da se boste tm napil in se neky izpostavlal?? To ne spada na nek tak miting! S tem pocetjem pade slaba luc na celotne alfiste oz. Alfa klub in mislm d u samem zacetku kluba slaba kritika res ni dobrodosla! Sicer pa pohvala ostalim alfistom k so dobr izpelal miting in se obnasal vseskozi letom primerno. =D>
Slika
Uporabniški avatar
alfatuner
Alfa Member
Alfa Member

Sorči jst sm po defoltu vedno cold-out :D
TUNIN TILL PERFECTION!
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Bi se kar strinjal s Kenwo, za nažiranje je bolj primerna kaka koča na samem. Meni je žal, da sem hitro odšel in nisem mogel pomagat pri pospravljanju, samo sem že v samem začetku napovedal in sprva tudi nisem imel namena pridit, ker se je na isti dan odvija še fantovščina.
Žur bo še kakšen, dober kolega pa se ženi samo enkrat. Privolil sem na Primoževo prošnjo, za druge nisem v začetku niti vedel kdo so.
Plakate sem obesil in jih v soboto tudi sam pobral (z izjemo unega pari rollbaru)
Sem slišal tudi očitke na moj alkohol, pa raje ne bom kometiral, mal sem imel svoj dan in malo podražil Roadkinga, drugače pa lahko pokažem policijsko poročilo, kjer piše, da sem bil nekje na polovici dovoljenega 0,21 promila. Sicer pa sami vejo kdo ni izpolnil zadolžitve, jaz pa imam čisto vest. V večini naliva sem sam stal pod arafatom v družbi DRTKjevcev. Simpatična in zabavna sogovornika in en je celo nosil majico našega kluba, ker je njegovo zmočilo...
OB štirih pa sem se počasi pobral, malo tudi na prošnjo ZW. (recimo pol urce prek, kot bi drugače).
Vem, da ni prijetno pospravljat in imaš pri tem mešane občutke jeze..., sem občutil tudi na svoji koži v Šmartnem na Pohorju.
Drugače pa pohvale organizatorjem, ker bi se drugače bolj malo dogajalo in mi je žal, da je prišlo do slabe volje in mi je tudi malo žal, da sem večino dogajanje zamudil, ker sem bil na vhodu, potem pa primoran domov.

P.S.
Verjetno bo koga spravila v boljšo voljo fotografija zmagovalne Alfe, ki je osovijila letošnje prvenstvo v GHD (SNP), "racingboy" je zadjo šipo polepšal z naleko kluba. (bo dal giorgio gor, jest mam sam uno na telefonu)
Zadnjič spremenil zombi, dne Po Jun 28, 2004 12:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori
  • Informacija