Mene zanima kaki je sam postopek....v glavnem ti ki so zdaj so že lepo nagrizeni od časa pa peska....stekla,ogledala,luči pa so zavarovane,ker pa mi polica počasi poteče....pa bo jih treba nekak zamenjat....
no pač recimo da so počena,kaj grem kr na zavarovalnico in je to to?dobim kako potrdilo?al grem kr recimo na servis pa mi jih tam menjajo,pa pol to oni z zavarovalnico porihtajo???
Meglenko sem mel počeno. Šel sem na zavarovalnico, kjer so me poslali k cenilcu, ta mi je meglenko slikal, in dal liste s katerimi sem šel na servis, kjer so mi jo zamenjali. Mislim da sem šel še po opravljeni menjavi na zavarovalnico nazaj kjer sem jim odnesel tisto kar so mi dali na servisu.
Kot je napisal mafko. Gres na zavarovalnico, kjer cenilec poslika zadevo. V kolikor si upravicen do menjave, ti napise zapisnik, s katerim gres na servis, kjer ti na podlagi omenjenih zapisnikov menjajo luci. S servisa pa prejmes potrdilo o menjavi, ki ga neses na zavarovalnico, katera nakaze denar servisu.
Ne mores pa menjat zarometov ce niso poknjeni ali kako drugace polomljeni. Ker ce so samo popikani od kamenckov, se to steje pod obrabo.
LP