Sram jih je lahko, enega modela ne naredijo da ga nebi kaj na veliko sralo
Moderator: Tehnika moderatorji

Glede na to da vse pogosteje namiguješ na slabosti Alf in pljuvaš čez njih, me res zanima kaj te tako moti. 159-ka po moje sploh nima toliko napak kot prejšnji modeli, razen volanske letve se nobene niti ne spomnim in tudi moja 147-ka v 110 kkm kolikor sem jih prevozil v dveh letih ni zahtevala kakega posebnega vzdrževanja kot ga ne bi imel s katero koli znamko. Glede katastrofalne servisne mreže pa tudi ne vem kaj si naj mislim, ko sem te videl pri Zegi si vse hvalil, zdaj pa je živa katastrofa ?Foggy napisal/-a:Eden izmed razlogov zakaj verjetno ne bom več vozil AR ko bo menjaval 145, kljub temu da sem si rekel da bom 159 zagotovo imel, ker se mi res dopade. Vendar če potegnem črto, koliko je takih težav + katastrofalna servisna mreža, ni vredno......žal.
Sram jih je lahko, enega modela ne naredijo da ga nebi kaj na veliko sralo

Alfa sport napisal/-a:Kaj neki se dogaja?Denis 159 napisal/-a:kaj se to na vseh mal starejših 159kah dogaja?
Očitno so v kompaniji spacali največje sranje v svoji zgodovino (poleg Alfasuda).
Upam, da nisem bil preoster.

Jebi ga, obdobja gor ali dol, samo če že pljuva naj utemelji. Kot član IO-ja mora držati določen nivo, ne pa neargumentirano pljuvati čez znamko. Če ga kaj moti naj javno pove.GTAm napisal/-a:Ja Foggy ima pač svoja obdobja![]()
Hja Alfa je pač Alfa, kar se udobnosti in izgleda tiče je na TOP mestu pred vsemi ostalimi. Moraš pa pričakovati, da boš vsake toliko časa pri mehanikih na obisku, ker resnično rada crkne.. včasih eno, drugič drugo.. Je pa res da je včasih veljala za poceni rezervne dele in servise, vendar če si lastnik AR159 ne upraša več kako debela je tvoja denarnica (pod 300€ ti še vrat ne odprejo). Lahko pa da boš res imel srečo in da te ne bo nikoli razen rednih servisov peljala do mehanikaCuore Sportivo napisal/-a:Alfa sport napisal/-a:Kaj neki se dogaja?Denis 159 napisal/-a:kaj se to na vseh mal starejših 159kah dogaja?
Očitno so v kompaniji spacali največje sranje v svoji zgodovino (poleg Alfasuda).
Upam, da nisem bil preoster.
koliko je sploh lastnikov 159 na forumov?
ker me zanima, če se 159 res tako kvarijo oz. če se bolj od ostalih alf (156, 147)
enega sem pač slišal, da ga je alfa tolikokrat pustila na cesti, da je še na nafti privarčeval![]()
je pa res, da je kupil rabljen avto (samo zaradi tega pa se pomoje tudi ne bi smel novejši avto tolikokrat pokvariti...)

A se je kdo od vas brainiacov, ki tako vehementno govorite da je Alfa samo za na servisih stat vprašal če je kaj na tem da kupujete avte z dvomljivo servisno zgodovino? Razni dilerji vas okoli prinesejo tako s kilometri kot tudi s servisno zgodovino potem pa dajmo pljuvat čez znamko.Jessyka napisal/-a: Hja Alfa je pač Alfa, kar se udobnosti in izgleda tiče je na TOP mestu pred vsemi ostalimi. Moraš pa pričakovati, da boš vsake toliko časa pri mehanikih na obisku, ker resnično rada crkne.. včasih eno, drugič drugo.. Je pa res da je včasih veljala za poceni rezervne dele in servise, vendar če si lastnik AR159 ne upraša več kako debela je tvoja denarnica (pod 300€ ti še vrat ne odprejo). Lahko pa da boš res imel srečo in da te ne bo nikoli razen rednih servisov peljala do mehanika![]()
Jst sem po 3 Italijanu šla na Nemca, ker žal časovno ne uspem več na servisih stat. Bom poročala čez nekaj časa, če je pri nemcu kaj bolje

To namreč pomeni da je avto na leto naredil 11kkm, kar je odločno premalo za JTD-ja. In glede na to da ste od nakupa naredili 20kkm ima zdaj cca. 81 kkm, kar pomeni da se vozite še manj kot se je prejšnji lastnik. Ste že naredili velik servis? Glede na letnik bi jermene morali že davno nazaj zamenjati. In najbrž zato cvili napenjalec. Če pa ste že naredili servis pa reklamiraj robo pa bo. Glede na to da avto več stoji kot pa se vozi se jaz sploh ne čudim da odpovedujejo gumice na rokah in stabilizatorju._BiStRi_ napisal/-a: Em danes sem dogovoril nakup 147 JTD: Usnje, tempomat, senzor za dež bla bla bla...skratka kar precej opreme, avto je 01 letnik z prevoženimi le 67.000 km in z znano zgodovino-prvi lastnik.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov