Gorenjs'k Bencin Žur 2004 - 25.06.2004

Objave srečanj in prireditev ...
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Pozdravljeni vsi ljubitelji Alf,...

Najprej se bom osebno zahvalil našim organizatorjem =D> =D> =D> , Daveeju, Prjatu, odličen voditelj Roadking ter seveda vsem ostalim pridnim, ki smo skrbeli in pomagali na srečanju.

Žal je vreme pokvarilo srečanje saj je prihod odpovedalo kar nekaj članov oz. Alfistov. :( :( :( ki vam je lahko le zelo žal, vsem tisim ki pa niste bili na srečanju, pa prosim ne obrekujte ker pojma nimate kaj se je dogajalo!!!!

Glede pijančevanja, bom rekel da ni potrebe po posploševanju "pijani Alfisti" kar popolnoma ne drži :evil: :evil: :evil: :evil: ne vidim pa potrebe da se to omenja na forumu, še manj na ostalih.Sam vem za samo enega pijanega, ki je ostal nekje do konca prireditve pa še ta je spal v avtu skoraj 2 uri, no vsaj toliko časa ga jaz nisem videl.

Moja končna ocena je da je bila organizacija zelo dobra ( tega nobeden ne vidi, niti ne pohvali kajne ), srečal in spoznal pa sem kar nekaj novih imenitnih Alfistov =D> =D>

Lep pozdrav vsem,
Lp G.A.
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Men je blo fajn!
z[G]agec
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Lj-Črnuče

Organizatorji so se trudli..razen izjem ki so se raje napili.. Bilo bi vse dobro , če nebi nekdo od organizatorjev nalašč frcnil cigareta v moje dekle (ultro) - zoranwagen... malo me je sram takih clanov v klubu namrec tut sam imam namen vstopiti v klub :roll:
Zadnjič spremenil z[G]agec, dne Po Jun 28, 2004 8:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
Turbac
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Logatec

Tud men je blo lušn =D>
SUBARU LEGACY 2.0GL 4X4 1995
FIAT CROMA 1.9 JTD multijet l.2006
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

...nisem vedel, da so se nagrade podeljevale na 33-ki...vsaka čast...ejejejejejeje!!!!

Slika
Uporabniški avatar
zoranwagen
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Slika
Uporabniški avatar
Alfa33
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW
Kraj: Ljubljana-Vič