Mariborčani in okolica + benz fešta / KRANJ

Objave srečanj in prireditev ...
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: slov. bistrica

tudi name nerabite racunat. puno dela mam pa se nobene alfe nimam vozne :)
Uporabniški avatar
igi
Alfist
Alfist
Vozilo: Brera, bencin, ni več.
sedaj Giulietta 1.4 MA
po novem Giulietta 1.8 tbi Veloce

alfafil napisal/-a:
Uroš napisal/-a:Predlagam da odplužimo skupaj ! :steering:

Meeting point RUTAR !?

Kdo vse gre?
-no ,kaj greva samo mi 2? :(

mi 3? ob kolkih
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

ma zajebi če bo dež !? :x :evil: :cry:
Uroš
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

Mislim, da so padale velike graje na obnašanje Alfistov, metanja cigaret v glavo, pijančevanja, uničevanja ALFE itd itd... Jaz nič ne rečem, ker nisem s prstom mignil samo take stvari pa so mi odurne.... ALFO gredo uničevat ej... Mislim brezveze... Bi prišel 100% če pri nas nebi lilo kot iz škafa samo ko pa sem tole videl pa :roll: :roll: :roll: :roll: Na VW meetingu uničujejo ople itd itd.... Če se že mora uničevat avtomobili. Ljubezen do znamke pa taka...
Slika
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kar se tiče uničevanje Alfe, izbrali smo jo zato, ker smo edino za 33 boxer vedeli da je neuničljiva, je pa res da prvotno ni bilo načrtovano kaj takega. Je pa bil avto namenjem na odpad, pa smo dokazali da so Alfe kvalitetne še po koncu svoje delovne dobe. Kar se tiča frcanja cigaret, tisti ki je to delal, je tudi napisan z imenom, zato kakršnokoli posploševanje ni na mestu. Zadnja stvar je pa ta, najlažje je bit pameten iz domačega naslonjača, vsi ste bili vabljeni, nekateri ste celo zelo glasno napovedovali svoj prihod. Na koncu se je izkazalo, da smo Davee, Roadking in jaz porabili en mesec časa ter ogromno denarja za to, da se je prikazalo 6 ljudi, če seveda odštejem tiste ki so prišli na prireditev delat.
Rad bi se na tem mestu zahvalil vsem, ki so bili pripravljeni pomagat in to za en "sendvič". Vsem pa naj bo v poduk naslednje, na prireditev se je potrudil pridet naš član iz Radencev!!! =D>
Pa še to, vsaj z moje strani naj se ne pričakuje več organizacije kakršnekoli prireditve.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
xandrej
Alfa Freak
Alfa Freak

Nihče ni kritiziral vaše organizacije ki je bila dobra vsaj sodeč po komentarjih komentarji so bili tisti ku sem jih napisal in še nekaj meni ne rabiš govorit o organizaciji.... Samo napisal sem ker ninihče...
Slika
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sej to je bil moj odgovor na tvoj povzetek komentarjev, pa ker sem ravno pisal na to temo, sem spodaj še dodal da vsi vidijo, nisem govoril tebi.
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

xandrej napisal/-a:Mislim, da so padale velike graje na obnašanje Alfistov, metanja cigaret v glavo, pijančevanja, uničevanja ALFE itd itd... Jaz nič ne rečem, ker nisem s prstom mignil samo take stvari pa so mi odurne.... ALFO gredo uničevat ej... Mislim brezveze... Bi prišel 100% če pri nas nebi lilo kot iz škafa samo ko pa sem tole videl pa :roll: :roll: :roll: :roll: Na VW meetingu uničujejo ople itd itd.... Če se že mora uničevat avtomobili. Ljubezen do znamke pa taka...
Sem napisal v drugi temi nekja več o tem, razen na uničevanje Alf.

Jaz bom rekel da se je kvečjemu pokazalo in dokazalo vsem ostalim, da so Alfe zelo zelo vzdržljive in da naj raje vsi zaprejo svoje gobce!!!!!!

Ja ljubezen pa taka, še precej večja kot pa si je za zamisliti.Sramota je da je potrebno dokazovati in uničevati druge znamke, kako pokvarljive so kajne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lp G.A.
Uporabniški avatar
davee
Alfa Member
Alfa Member

Za uničevanje AR 33 sem kriv jaz.
Zamisel je bila moja in bi jo še enkrat ponovil. To naj bi bilo sklepno dejanje prireditve, pokop precej stare in dodobra zvožene alfe. Žal je šlo po zlu v momentu, ko se je oseba, o kateri se najbolj črno piše na forumu, dokopal pijan do ključev avtomobila, in mu skuril sklopko med samim tekmovanjem v spretnosti vožnji nazaj (medtem, ko naj bi se avto ohladil za naslednjih pet krogov). Če smo hoteli nadaljevati prireditev, smo morali zvabiti ljudi na kup. Ko smo začeli žgati motor (na mojo željo je to breme prevzel Roadking), smo s tem privabili vse tiste na kup, ki so prišli na prireditev, kar nam prej ni uspelo z mikrofonom, z vožnjo itd. Ko smo jih enkrat imeli, se je izkazal naš Roadking in jih zabaval debeli dve uri.
Avto pa še danes dela, samo sklopko mu je treba zamenjat.
Poleg tega je ta avto bil neregistriran in se je v Kranj pripeljal s pomočjo pogumnega alfista in mojih registrskih.
Mene zaradi tega nima biti zakaj sram, lahko pa je vas, ki sedite v kavču in otresate gofle, namesto, da bi se prišli pokazat kljub slabemu vremenu, tako kot vsi, ki so sodelovali na tekmovanjih in niso bili tako hoch.
let me fly
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kontakt:

mislim, da je zadnje kaj bi morali je, da se medseboj JEBHEMO :evil: :evil:
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

:oops: #-o Definitivno brez mene. :lol:
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Sicer ne vem, kaj se je dogajalo ne meetingu, a očitno se ni vse izteklo tako kot bi se moglo. V vsakem primeru vsi tisti, ki nismo pomagali pri organizaciji nimamo kaj stresat kritik. (OK na račun golfa jih bom iz mojaga kavča še takrat, ko bom vnuke pazil) Če kdo misli, da se je kvaril ugled alfistov in krivi osebe, ki so se angažirale pri oraganizaciji tega meetinga, bi pa moral najprej pred svojim pragom pomest. Zakaj pa potem on ni vložil enomesečnega truda in naredil bolje. Hkrati tudi obsojanje tistih, ki niso prišli ni na mestu. Treba je razumeti, da 300 kilometrski izleti + hrana + vstopnine + še kaj, nekaj stanejo in človek ob nalivu malo razmisli, če je vse skupaj vredno truda ali ne.

Glede podobnih zadev kot ta v Kranju in organizacije srečanj pa bi pripomnil le moje skromno mnenje, da bi bilo najbolje, da alfisti najprej sami strnemo svoje vrste, se preštejemo, spoznamo, naredimo par zaprtih meetingov, postanemo omembe vredni na slovenski avtomobilsko ljubiteljski sceni in nato začnemo sodelovati pri soorganizaciji srečanj, ki so v domeni večih klubov hkrati. Štejerski pregovor pravi, da v "kompaniji še pes crkne" in ni iz trt zvit.

Ko bomo alfisti dovolj strnjeni, da bomo pri oragnizaciji takšnih srečanj vedno kakih 20 zagretih ljudi, ki bodo pripravljenih delat, potem bodo takšni meetingi postali nekaj enostavnega.

Pa še pripomba na uničevanje stare 33, čeprav mi ideja ni preveč blizu, vseeno mogoče ni napačna. Sem pa skoraj siguren, da je več kot polovica ljudi ni razumela. Tudi tega, da alfa zdrži marsikaj (moje alfe so živ in delujoč dokaz tega 8) ) mislim, da niso vsi razumeli, tako da bi bilo bolje, če bi to točko dnevnega reda raje prihranili za kakšen alfa meeting, kjer bi se nas zbralo več ljudi na isti valovni dolžini in bi bilo razumevanje lažje. Pa roadking bi bil mnogo bolj efektiven v svojem elementu (alfa 75), če bi pokazal kako se rišejo "audijevi" krogi na asfaltu, da ne omenimo, da se ne bi noben avto uničil in da so zanič gume mnogo bolj poceni kot zanič avto.

Sicer pa je sedaj na vrsti poletje, vsi gredo na dopust, do naslednje avto čage je še daleč, vsi bodo pozabili na vse, naslednje leto pa se bomo vsi postali leto bolj zreli, nekaj se bomo naučili iz izkušenj in bomo sigurno naredili nekaj kar bo vredno pozornosti in nam bo dvignilo ugled.

Torej se vidimo na naslednjem alfa meeting, upam da v čim večjem številu in nadaljujemo z gradnjo ugleda alf in alfistov.

S spoštovanjme do vseh!

Večen alfist

Teo :D
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Teo, bolje nisi mogel napisat razen ene stvari.
Jaz sem 33ski uničo vse ojnične ležaje na enkrat v roku pol ure z nivojem olja na MAX.
33ska res dosti zdrži samo ni pa skor neuničljiva.
če jo na mestu žgeš...neo riknila moreš jo znat zašpamat pa boš vido
kaj naredi z ležaji-ne na motorni gredi, ko so samo 3je, na ojnicah jih
"zvalja" stisne, tak da pri strani ven pogledajo. Teranje toplega motorj
pa še ni taka sila. Saj je zato preračun trenutnega loma. Čeprav sem 100%
da so tam vsi mislili da bo šlo vse skup v pi*do.
Sporočilo pa je res ziher 50% ljudem prišlo kot delanje norca iz Alfe.
Sicer pa je žganje motorja z dotrajano 33sko HRABROST! Čestitke vsem ki so jo kurli pa pozabimo zaj na vžgano sklopko.

Drgač pa ostali del pa si res "TROFO" !!
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Zdaj mam pa že jaz počasi dovolj.
Vtise naj pišejo tisti, ki so na srečanju bili, drugi pa naj se pisanja vzdržijo, ker nimajo pojma o nečemer, kar se je dogajal.

Dave,RoadKing,Prjatu...(pojma nimam kdo še) v danih razmerah ste izpeljali res lepo srečanje in vam noben, ampak res noben, ne more ničesar očitat. Praktično so bile igre okoli AR33 edino kar se je živega dogajalo in je resnično poživilo srečanje. Očitki drugih klubov niti podrazno niso na mestu, ker bi bil drugače čisti dolgčas omejen na sprehajanje od štantov do šanka mimo okrancljanjih hrčkov.
Vse se je dogajalo okoli naše zvezde AR33, mogoče nebi bilo napak, da bi ji zmanejali sklopko in jo pripeljali še na kakšno srečanje, da res dokaže jeklenost. Prikolico pa zrihtam jaz.
Noben izmed organizatorejv si ne zasluži takih graj, ampak prej pohvale zato, da so imeli jajca in nekaj tako velikega speljali.

Kot večino so me razočarali določeni Alfisit (to so izjeme in ne vsi), ki so nekaj obljubili in potem požrli besedo, po vrhu vsega pa z majico, ki ji je na hrbtu pisalo organizator počeli pizdarije na ravni osnovnošolcev. Drugič prosim slečite majico z napisom organizator...

V razmislek pa še tole:
Polek teh kronc so ravno toliko škode naredili angelčki, ki so o zadevah, ki se tičejo kluba (in to zgolj kluba) nasrali še na druge forume (avtomobilizem...) in tako dali kost za glodanje še drugim težakom, kar so prve kritike napisali prav alfisti in tudi v tem primeru so se eni na srečanju bahali z napisom organizator. Svoje zadeve bomo reševali tu, ni treba glumit petelina, ki iz vsakega kupa gnoja kikirika naokoli.

V vsakem novem klubu mora prvo malo počit in se potem izluščijo osebe vredne zaupanja.

Giorgio Armani je napisal dovolj dober odgovor na avtomobilizmu.
Žalostno pa je, da se nekateri čalni, ki so do sedaj NAJVEČ NAREDILI (zaradi parih bedakov, ki tako ali tako z ničemer niso zadovoljni) razmišljajo o umiku.

Komentirajte tisti, ki ste tam bili!
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Bravo Zombi =D> =D> =D> , moram rečt, da se 100% strinjam s tabo, na meetingu je blo fajn, aml smo poklepetali, se pozabavali, čeprav vedenje nekaterih res sodi v 6. razred oš. Upam, da bomo kakšno podobno stvar čimprej spet izpeljali. Meni ni bilo žal, da sem se pripeljal i Postojne po najhujšem dežju, do Kranja.... Bilo je zelo fajn, še enkrat pohvale organizatorjem, ki so se res potrudili... Naslednjič le upamo na lepše vreme. Aja še glede 33tke.....glavna atrakcija dneva, nič slabega če se malo pozabavamo vsi skupaj, pa pokažemo drugim klubom da nismo tam samo za okras, ampak znamo pritegnit obiskovalce.... Mislim tudi, da zadevo lahko komentirajo le tisti, ki so bili na kraju dogodka... Še enkrat naj povem meni je bl ZELO V REDU!!!!
Odgovori
  • Informacija