Sicer ne vem, kaj se je dogajalo ne meetingu, a očitno se ni vse izteklo tako kot bi se moglo. V vsakem primeru vsi tisti, ki nismo pomagali pri organizaciji nimamo kaj stresat kritik. (OK na račun golfa jih bom iz mojaga kavča še takrat, ko bom vnuke pazil) Če kdo misli, da se je kvaril ugled alfistov in krivi osebe, ki so se angažirale pri oraganizaciji tega meetinga, bi pa moral najprej pred svojim pragom pomest. Zakaj pa potem on ni vložil enomesečnega truda in naredil bolje. Hkrati tudi obsojanje tistih, ki niso prišli ni na mestu. Treba je razumeti, da 300 kilometrski izleti + hrana + vstopnine + še kaj, nekaj stanejo in človek ob nalivu malo razmisli, če je vse skupaj vredno truda ali ne.
Glede podobnih zadev kot ta v Kranju in organizacije srečanj pa bi pripomnil le moje skromno mnenje, da bi bilo najbolje, da alfisti najprej sami strnemo svoje vrste, se preštejemo, spoznamo, naredimo par zaprtih meetingov, postanemo omembe vredni na slovenski avtomobilsko ljubiteljski sceni in nato začnemo sodelovati pri soorganizaciji srečanj, ki so v domeni večih klubov hkrati. Štejerski pregovor pravi, da v "kompaniji še pes crkne" in ni iz trt zvit.
Ko bomo alfisti dovolj strnjeni, da bomo pri oragnizaciji takšnih srečanj vedno kakih 20 zagretih ljudi, ki bodo pripravljenih delat, potem bodo takšni meetingi postali nekaj enostavnega.
Pa še pripomba na uničevanje stare 33, čeprav mi ideja ni preveč blizu, vseeno mogoče ni napačna. Sem pa skoraj siguren, da je več kot polovica ljudi ni razumela. Tudi tega, da alfa zdrži marsikaj (moje alfe so živ in delujoč dokaz tega

) mislim, da niso vsi razumeli, tako da bi bilo bolje, če bi to točko dnevnega reda raje prihranili za kakšen alfa meeting, kjer bi se nas zbralo več ljudi na isti valovni dolžini in bi bilo razumevanje lažje. Pa roadking bi bil mnogo bolj efektiven v svojem elementu (alfa 75), če bi pokazal kako se rišejo "audijevi" krogi na asfaltu, da ne omenimo, da se ne bi noben avto uničil in da so zanič gume mnogo bolj poceni kot zanič avto.
Sicer pa je sedaj na vrsti poletje, vsi gredo na dopust, do naslednje avto čage je še daleč, vsi bodo pozabili na vse, naslednje leto pa se bomo vsi postali leto bolj zreli, nekaj se bomo naučili iz izkušenj in bomo sigurno naredili nekaj kar bo vredno pozornosti in nam bo dvignilo ugled.
Torej se vidimo na naslednjem alfa meeting, upam da v čim večjem številu in nadaljujemo z gradnjo ugleda alf in alfistov.
S spoštovanjme do vseh!
Večen alfist
Teo

Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.