Ja res je lepa, vedno sem si jo želel, pa je tako naneslo da sem jo lahko kupil. Žal pa si že par mesecev pulim lase, saj ima serijsko napako in mi cuka pri 1500 obratih. Menjalnik je zelo glasen in me ima da bi jo dal kar nazaj. Obljubljajo mi da bodo napake odpravili, menjali mi bodo menjalnik, samo to se vleče v nedogled. Avto Triglav je resnično nesposoben in sem grozno razočaran.
Drugače pa avto leti in lahko delaš čudeže na cesti. Če žene ni zraven si dam malo duška. Slikice pa še dodam.
JAŠA napisal/-a:Ja res je lepa, vedno sem si jo želel, pa je tako naneslo da sem jo lahko kupil. Žal pa si že par mesecev pulim lase, saj ima serijsko napako in mi cuka pri 1500 obratih. Menjalnik je zelo glasen in me ima da bi jo dal kar nazaj. Obljubljajo mi da bodo napake odpravili, menjali mi bodo menjalnik, samo to se vleče v nedogled. Avto Triglav je resnično nesposoben in sem grozno razočaran.
Drugače pa avto leti in lahko delaš čudeže na cesti. Če žene ni zraven si dam malo duška. Slikice pa še dodam.
Pi***, še tistih par TI ki jih izdelajo je zjebanih.....tej italijani smotani