LaserJaMM napisal/-a:Ker delam Jammerje za proti policijskim laserskim merilnikom.
Čist mimogrede, v novem zakonu je jasno napisano, da je prepovedano uporabljati naprave, ki motijo merjenje, torej jammerje, medtem ko so detektorji nekak dovoljeni. Zagrožena kazen je 120K in 4 pike.
hja moj nic heheh
Nekak je dolga zgodba in me spremlja že par let že preko enega drugega foruma. Nekak se vleče še iz časov mojega prvega računalnika ZX Spectrum, tam je namreč bila ena simpatiča igrica Zombies, ki so jo vrstniki zelo radi in zelo pogosto igrali.
Enkrat sem pač probal in v drugem poizkusu postavil rekord, ki ga vrstnikiv vsem času niso uspeli podret, zgleda, da sem bil naravni talent.
Tako sem dobil nick, ki sem se ga zelo otepal in se zaradi njega kdaj tudi zgarbal... s časoma sem se pa navadil in je krasil motoristični kombilizon na hrbtu, je bil napis na čeladi in zadnjem steklu predelanega yuga EFI.
Nick mi je prvi pripisal moj pokojni brat (prometna nesreča) in se ga tudi za voljo tega in sentimentalnosti držim.
Je moj edini nick na vseh kanalih in forumih, izjema je le rallymagazin, kjer se podpisujem s pravim imenom in prvo črko priimka.