res vsaka čast za tak projekt
jast si tudi želim kupit ena delto evoluzione samo morem najprej dobit kakšne papirje pri nas da jo lahko uvozim

tym napisal/-a:res vsaka čast za tak projekt
jast si tudi želim kupit ena delto evoluzione samo morem najprej dobit kakšne papirje pri nas da jo lahko uvozim

Ja mal se mi je ustavilo vse skupaj z poroko in renovacijo stanovanja. Tako da je zdej plan po novem letu nadaljevat z sestavljanjem avtomobila.stuntz napisal/-a:Še ne je še dirty work pa prstani so v igri lepo počas vsa mami tale majstr

Lep avto, LEPA BARVA!! Enaka kot na moji Alfici 156 TI!!skoda lover napisal/-a:tym napisal/-a:res vsaka čast za tak projekt
he he optimist
Še za "navadno" integralko ne boš dobil papirjev, evo pa pozabi... Pa evoluzionko če maš denar za kupit jo boš lahko zaradi redkosti uvozil kot oldtimer že sedaj ko je stara 15 let.
Drugače je kot sem napisal na prejšnji strani avto bil barvan pri Srečku Klemenčiču v Notranjih Goricah. Avto je res lepo narejen, seveda par malenkosti, če se spuščaš na tak nivo vedno najdeš ampak, ko bo avto fertik se bo spoliralo napakice in bo lepši kot nov.
Ime barve je NERO METALIC.
Tolk mi je bil lep avto, da sem sploh nisem uspel pripravit do tega, da začnem kej delat na njem, da nebi kej spraskal in umazal

Mislim, da zeli narediti popolnoma originalno restavracijo, in to vrhunsko! Tudi jaz ne bi tlacil drugega motorja tle not, to je legenda in naj taka ostane. Ce bi hotel Evota, bi si ga verjetno nabavil za dosti manj denarja20VT napisal/-a:Resnično hvale vredno si se spravil k zadevi kot da bi obnavljal starodobnika za naslednjih 50 let. Ličarja si izbral pravega, tudi meni je davno tega pobarval podoben projekt (ne Delte temveč golo školjko druge znamke). Glede na cene Delt je to defenitivno naložba za kasneje saj za EVO ali repliko pod 12.000 € nimaš kaj praskati da pa je zadeva brezhibna pa je treba seči v žep vsaj 20.000 € kar je popoln nesmisel, na koncu koncev Delta po kvaliteti izdelave in kakovosti niso ravno biser. Je bilo obdobje ko so se prodajale za male pare pa jih nihče ni hotel, sedaj pa ko so prava redkost so pa cene dvignil ko da je zlata, ampak to je ekonomija, trg ponudbe in povpraševanja. Si morda razmišljal da bi naredil pri projektu še korak naprej in morda zamnjal motor z novejšo tehnologijo npr. Mitsubishi EVO? - na koncu koncev imata veliko skupnega 2000 ccm, turbina... le po zanesljivosti najverjetneje ni primerjave.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta