dnovak24 napisal/-a:podvozje pri alfah je disaster, al roke al končniki al zadnje puše al so gumice stabilizatorja, vse hin, neverjetno res....
Čakte malo, pobje!
Moja 33-ka 06/1992 pelje hujš ko nova

.
Prve kugle, prvi končniki, ma kake menjave puš, ne mi ga lomit... to mora delat ko prvi dan, za te dele sploh ne smeš vedet da so al pa kje so, to mora trpet do sodnega dne in še pet minut čez...
Ampak resno: žalostno, prežalostno je da imajo kupce za poskusne zajčke, vedno novejši, "boljši" izdelki, bolj "ekološki", pa take fore - sama komerciala; ajmo jih še bolj nategnit tepčke butaste, pa jim še zadnje cekine iz žepa potegnit! Če ne drugače pa še preko servisa in delov ki skizi crkujejo... a la elektronski šrot, ki so ga novi avti polni
Karkoli pa crkne, te pa na "računalnik" priklopijo pa se pol neki pametne delajo, pojma pa tak nima nobeden kaj dosti. Kasirat pa znajo, o ja!
Pa za vsak drek bi kar ful nekih delov menjali, en bo že pravi, plačaš pa lahko vse, ali kako? Pa tudi če ni, boljše da plačaš, če ne te naslednjič postrani gleda mulo na servisu...
Pred 40 in več leti je tudi alfa še znala avto nardit, zgleda da so to pozabili. Tiste malo rje, ki se je pojavljala, in zaradi katere so se toliko prenorčevali iz takratnih alfic ni nič v primerjavi s težavami, s katerimi se soočate lastniki novih alfinih modelov.
Imate moje sočutje. Vsak si pač enkrat zaželi kaj novejšega, bla to muca, pica, friški burek z jogurtom, lepinja s ful čebule, al pa alfica, pol pa človeka premaga, da da trgovcu novce (oz. proda hudiču dušo

).
Tak je to.
Smrt fašizmu - svobodo narodu!