carlo napisal/-a:Glede ročice, pa samo to, visoka deluje samo zaradi tega ker je manšeta tako nizko oz. je skoraj ni. In če je problem samo v ročici, pri večini, potem mislim, da so pri AR oz. Fiatu naredili odličen avto.
No tko se lahko lepo podebatira o različnih vtistih forumašev ne pa takoj kar se notranjosti tiče se res strinjam. Edino kar me je motilo je ročica in še to zaradi "manšete" verjetno. Zunaj mi pa žal spredaj ne potegne medtem, ko je zadaj zadnja linija nad kolesom je 100x lepša kot pri Bravu
Bo pa treba zadevo v živo videt. Se ve kdaj pride k slo pooblaščencem?
Men je avto super! Res da so same poteze bolj privlačne ženskemu spolu ampak kot celoten izdelek mi je pa res všeč... Bo treba sprobat pa vidit če ma še dušo
meni se pa zdi, da je taka kot je mnogo bolj skladna. tiste luci s photoshopa nikakor ne pasejo. za moje pojme premajhen avto za tak izgled. sicer ne dvomim, da bi se dalo narest mali avto z agresivnim sprednim delom, ampak pri gulietti so italijani ze vedeli kaj delajo..
Pa se ti zavedaš da je tole dolgo 4.35, in široko 1.8+?
To je daleč od "malega" avtomobila...
za moje pojme tak agresiven izgled bolj pase na avtomobile tipa 159.
sicer pa ne, nisem vedel tocnih dimenzij, ampak tkole na fotkah ne izgleda ravno ogromna.