Pozdrav Sem Zagy in prihajam z Hrvaške .....Živim v Međimurju okolica Čakovca ......Večkrat na leto obiščem Lendavo in ostala slovenska mesta pozdraf do nekega meeta Tukaj pa je moja ljubimica 33 1.5 ie boxer
Mi je prav všeč, da se stvari spet malo obračajo in ni vsaka predstavljena alfa 156 ali 147!
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
alfafil napisal/-a:-za mladega fanta,dober začetni korak v svet avtomobilizma (alfizma)
-tudi slovenščina ti kar gre
To je zato ker sam blizu granice namreč živim blizu Murskoga Središča in Sv.Martina na Muri..... še vednoma mi je čudno da ni nobenoga alfista z Lendave ker kolko put sam bio jtamo oš nisam vidio še nobeno alfico... da bi spili kakšo .... Pošto sam novi na forumu gdje mate temo meetova po regijama ????
Ja sem že alfist 2 leti ampak počutim se kod da sem se rodil s tim....
P.S Hvala
Pozdraf ni me bilo dolgo ker sam začel delati na alfulji tudi registriral sam ju ......Tukaj je link na alfisti.hr gdje je alfica podrobneje predstavljena http://www.alfisti.hr/forum/index.php?topic=31358.0