Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
ahiM
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Giulietta
Kraj: Ljubljana

aless napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3423478&show=1
ta jo ma za zlato?
Jap :)
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

ahiM napisal/-a:
ta jo ma za zlato?
Pišuka, pri GTV-kah bi lahko naredil tako, kot je pri trgu z diamanti.
Pokupil bi vse kar je kaj vredno (glede na to, da je cena 2.000€ preveč za spodobne primerke).

Potem pa eno pa po eno počasi spuščal na trg (za uvoz ni za skrbet, ker ga ni junaka, da bi to še kdo uvažal). Seveda bi pa šrot spravil v dele in na ebay.

Aja, lastnik se je oglasil z kar nekaj sarkazma.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

ahiM napisal/-a:
ta jo ma za zlato?
Samo toliko? :lol: srečno prodajo, če ti pa ni odveč pa lahko malo poveš kako jo je bilo imeti. Upam, da nisi imel težav odkar si jo od mene prevzel :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dräger
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bivša od Ozi-ja. Že on je zelo dobro skrbel zanjo. Avtu se je tudi pri ahiM-u zelo dobro godilo kakor mi je znano.
@ahiM a menjaš za bravota? :mrgreen:
ahiM
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Giulietta

Sarkazem, itak :).

Koliko pa bi po vašem mnenju moral nastavit, hehe...:)

No, hudega ji res ni bilo (tudi do ljubosumja je že prišlo, hehe) ampak kaj, ko noben tega ne ceni :mrgreen:.

Mah, sej ne bo šla od hiše, sem 100% da ne (sploh za ta denar, boste rekli, ane, haha)... Danes me je prijatelj na kavi nagovoril naj jo dam gor (haha, se je zaje*al ker ni rekel za koliko).
Zadnjič spremenil ahiM, dne To Jan 12, 2010 4:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Pa ne morejo vsi lastniki te (in še kake) GTV-jke it na Bravota??
Zadnjič spremenil ROBERTH, dne To Jan 12, 2010 4:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jonas
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Ok, da nadaljujem poizvedbo, danes sem sel gledat tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3368057&show=1

Nevem, a je ze kje v tej temi kdo pisal kaj o tej ali ne, ne najdem..

Avto je uvozen iz Belgije. Servisno knjigo ima, ampak racuna sta dva, iz leta 2004 in 2005, prav tako sta ta dva stemplja v servisni knjigi. Kaj se je delalo od 45k km naprej.. bog ve.
Avto je naceloma lepo ohranjen, primerjam jo z mojo, ki ima priblizno isto prevozenih km. Notranjost je lepa, tapete spodaj pri vratih bi se dalo malo bolj spucati, ampak ok, pustimo malenkosti...
Volan lep, ni videti neke pretirane obrabe, prav tako rocka, pedala.. sedezi so lepi, nic oguljeni.. nekako bi verjel kilometrom.
Vzgala je v prvo, prestvljalo se je sprva na trdo, ampak pomoje je to normalno, ce avto stoji zunaj pri teh temperaturah toliko casa. Zvok nevem kako bi opisal, nevem tocno kaksen bi moral biti, ampak je bil avto nekako glasnejsi kot tista Brera 3.2, ki sem jo gledal pred tem.
Notri je tista navigacija, ampak takoj napise da ni SIM kartice notri in potem sploh nevem kako se tista jajca spravi do delovanja, ker je stalno tisti napis gor.. sploh nisem znal avtoradia prizgat :D
Kaksnih prask ali vecjih udrtin ni videti, presdnji odbijac in havba sta popikana od kamenckov, kar prica temu, da vsaj pred kratkim sprednji del ni bil barvan. Stevilke na sipah se ujemajo.. to je nekako vse kar sem uspel videti.
Kot prvo bi bilo potrebno zamenjati gume, ker te ki so gor, so bolj kot ne sama zalost.... letne seveda :wink:
Malo sva naredila racunico, vzame tudi mojo v racun.. ocenil jo je nekako po pricakovanju, s tem da mi se pri GTji spusti nekoliko ceno... recimo da bi slo skozi.
Ko sem omenil preventivni pregled ni imel nic proti, sam mi je priporocal, da jo v Kranju lahko zapeljem k Sušniku v Besnico... zdaj samo nevem, da ni to kaksna naveza mogoce - poznanstva :mrgreen:
Skratka... spet imam nekaj za premisljevat :)

A ima kdo kaksen komentar, nasvet?

LP
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

v kolikor je to tista GT 3.2 ki jo je najprej prodajal nek ,,Finančnik Petač,, na Golniku pri Kranju je bilo že nekaj povedanega, GtaM si jo je ogledal, če jo to tista? nekaj v zvezi z izpuhom bilo narobe pa še par stvari
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

To je ta ista, le firma je zamenjala ime.
Slika
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Jonas napisal/-a:Ok, da nadaljujem poizvedbo, danes sem sel gledat tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3368057&show=1

Nevem, a je ze kje v tej temi kdo pisal kaj o tej ali ne, ne najdem..

Avto je uvozen iz Belgije. Servisno knjigo ima, ampak racuna sta dva, iz leta 2004 in 2005, prav tako sta ta dva stemplja v servisni knjigi. Kaj se je delalo od 45k km naprej.. bog ve.
Avto je naceloma lepo ohranjen, primerjam jo z mojo, ki ima priblizno isto prevozenih km. Notranjost je lepa, tapete spodaj pri vratih bi se dalo malo bolj spucati, ampak ok, pustimo malenkosti...
Volan lep, ni videti neke pretirane obrabe, prav tako rocka, pedala.. sedezi so lepi, nic oguljeni.. nekako bi verjel kilometrom.
Vzgala je v prvo, prestvljalo se je sprva na trdo, ampak pomoje je to normalno, ce avto stoji zunaj pri teh temperaturah toliko casa. Zvok nevem kako bi opisal, nevem tocno kaksen bi moral biti, ampak je bil avto nekako glasnejsi kot tista Brera 3.2, ki sem jo gledal pred tem.
Notri je tista navigacija, ampak takoj napise da ni SIM kartice notri in potem sploh nevem kako se tista jajca spravi do delovanja, ker je stalno tisti napis gor.. sploh nisem znal avtoradia prizgat :D
Kaksnih prask ali vecjih udrtin ni videti, presdnji odbijac in havba sta popikana od kamenckov, kar prica temu, da vsaj pred kratkim sprednji del ni bil barvan. Stevilke na sipah se ujemajo.. to je nekako vse kar sem uspel videti.
Kot prvo bi bilo potrebno zamenjati gume, ker te ki so gor, so bolj kot ne sama zalost.... letne seveda :wink:
Malo sva naredila racunico, vzame tudi mojo v racun.. ocenil jo je nekako po pricakovanju, s tem da mi se pri GTji spusti nekoliko ceno... recimo da bi slo skozi.
Ko sem omenil preventivni pregled ni imel nic proti, sam mi je priporocal, da jo v Kranju lahko zapeljem k Sušniku v Besnico... zdaj samo nevem, da ni to kaksna naveza mogoce - poznanstva :mrgreen:
Skratka... spet imam nekaj za premisljevat :)

A ima kdo kaksen komentar, nasvet?

LP
A 156 GTA pa te ne zanima?
Slika
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:To je ta ista, le firma je zamenjala ime.
no potem bo pa že kakšno leto kar se prodaja
Slika
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

ROBERTH napisal/-a:Pa ne morejo vsi lastniki te (in še kake) GTV-jke it na Bravota??
Tu je eden, ki tega zagotovo ne bo naredil :wink: Čeprav je Bravo lep :lol:
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Z Bearexom sva si ogledala to GT... Sem tudi v enih dveh temah napisal par stvari, pa se mi ne da zdej iskat.

V glavnem. Jaz sem si ji ognil zeeloooo na široko. Preveč sumljivih stvari. Od zgodovine, pa izpuh ne štima, pa pri pospeševanju ropota nekja spretaj (verjetno polosovina), pa opran in namazan motor itd.

Odločitev je pa seveda tvoja.
Zadnjič spremenil GTAm, dne To Jan 12, 2010 7:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

osredotočit se na omenjene stvari oz. pomankljivosti, zbit ceno, ker avto se res že dolgo prodaja in za to razliko potem poštimat vse kar ne štima
@Gtam, s spomneš koliko je takrat imela km? ali dobesedno stoji
Slika
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Kilometri so isti, kar se pravi, da stoji. Pomoje ne bodo več dosti spustili cene. Če je sprednji odbijač sedaj v redu, so ga poštimali. Ker prej ni bil.
Zaklenjeno
  • Informacija